IPhone SE vásárlás?
Ne hallgass rá. Csak irigykedik mert ő nem kaphat.
Ha nem töröd össze, vigyázol rá, akkor ki fog birni simán 3 évet.
Nagyon összezavarodtam és már nem tudom milyen telefont érdemes vennem ami 3-4 évig legalább bírja.. SE bírna 3-at? Mert az árban is kedvezőbb. A 7 is 3-4-et?
~
Amúgy megírtam a barátnőmnek a magamét mert nagyon felhúzott ezzel, menőzött, most meg nem ír vissza..apukám szerint "ez giga rekt" (mármint hogy jól beoltottam)
Azt hiszem ez nem igaz barát, csak meg akarja akadályozni mindig hogy iPhone-t vegyek, akármilyet akarok az mind rossz,egy se bírja 2,5 évnél tovább..érdekes csak az ő 4S-d bírja lassan 4 éve :)
akk tegyünk pontot a végére
a barátnőd egy pi**a
se nyugodtan vehetsz , birni fogja főleg mert 2 giga ram meg amire használják az emberek, max akksit cseréltetsz benne
6s rossz űzemidő 6s+ nagyobb és nagyobb akksi de ugyanolyan rossz
7 az már egy sokkal jobb választás a 7+ meg nagyobb akksi és dupla kamera
gondolom ennél drágábban nem akarsz venni
6s-t az ne
akk már tényleg se ha nem akarsz annyit adni egy 7-t
6s az se nél annyival másabb h nagyobb , jobb első kamera 3d touch és ennyi.
3d touchnak semmi értelme szerintem
az elolapi kamera az se be ugyanolyan mint az elötte lévőbe
jó fényviszoknál jó a kép, roszabbnál már zajos
Nekem az az egy bajom az iPhone SE-vel, hogy pénteken berakom a táskámba kb. 20% töltöttséggel, hétvégén hozzá se nyúlok (céges telefon), és hétfő reggelre gyakran úgy lemerül, hogy kikapcsol. Az üzemideje jó, de a készenléti nem az igazi. Wifi, Bluetooth nincs bekapcsolva, csak mobilnet.
Vásárlás előtt a jobb androidos telefonokat is érdemes megnézni, mert azok is képesek megbízhatóak és gyorsak maradni hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!