Nektek tetszik az vivo NEX, és a oppo find x? Hogy tetszik nektek az ezekben használt trükk/technológia/megoldás?
Annyira tetszik, hogy rendeltem egy Vivo Nexet Kínából. (Nagyjából még egy hónap mire megérkezik!)
Szerintem ez a fejlődés iránya, fizikai gombot nem tartok elegánsnak egy okostelefon elején, a notch meg egyszerűen ronda, (persze van aki megszokja) de szerintem egyáltalán nem "menő" az, hogy valami mindig belóg a képbe, 300-400 ezret biztosan nem fizetnék egy notch-os telefonért! ;)
A Nex S-t természetesen, a "sima" Nexet (amin a hátoldalára kerül az ujjlenyomat olvasó) azt "csak" Kínának szánják, a simában nem támogatott a google play áruház.
Majd írok róla amikor megjön.
Nos, ma megjött, most pont róla írok, a nyelv beállítások miatt részben angol nyelvű de ez nem jelent problémát, az ujjlenyomat olvasása nagyon jól működik, nem kell hosszan rányomni tényleg csak érinteni, de amikor hozzáadsz egy ujjat akkor többször kell rányomni, hogy megtanulja az adott ujjlenyomaton a barázdák elhelyezkedését.
Ha túl sokszor elrontod kéri a pinkódot. Nagyon kényelmes ez a teljes képernyő. Csak azt tartom problémának, hogy két nem megfelelő töltőfejet kaptam hozzá de ezt meg tudom oldani a sajátommal.
Villámgyors és gyönyörű a képernyője, szép képeket csinál, mindkét oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!