Samsung Galaxy J6 2017 vélemények?
Van pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban, hálás lennék, ha valaki, aki ilyen telefont használ, tudna rá válaszolni. :)
Kérdéseim:
Nagyon melegszik használat közben?
Mennyire jó a kamera? Eleget tesz a minősége annak, hogy 13 megapixeles?
A szelfi kamera is jó képeket csinál?
Mennyire lehet fényessé tenni? Ha például sötét témájú horror játékot játszok, és szeretném világosabbá tenni, akkor felviszi a fényerőt rendesen, vagy csak épphogy?
Milyen a hangszórója? Tisztán szól? (Vodafone Smart N8-am van, és azon borzalmas a zenehallgatás)
Képernyője, hátlapja mennyire karcolódik?
Játékokat jól viszi? Lenne két játék amivel szeretnék majd rajta játszani.
Egyelőre ennyi lenne. Nagyon hálás lennék, ha valaki esetleg le tudná tölteni a 2 játékot Play Áruházból, és meg tudná mondani, hogy mennyire laggol.
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Bocsánat, én írtam hülyeséget, le vagyok maradva, mint a borravaló, a gúgliba beírtam, és az első 5 találat között egyik se volt magyar webáruház.
Ennyi pénzért jónak tűnik. A kamerára szerintem nem lesz panaszod, a melegedésre sem szerintem, az Amoled kijelzőknek pedig elég jó a fényerejük. A hangszórótól ne várj csodákat, YT videót lehet vele nézni, de zenehallgatáshoz ajánlott legalább egy olcsóbb Bluetooth hangszóró (pl. JBL GO) beszerzése. A kijelző és a hátlap nem hiszem, hogy túlzottan karcolódna, de azért egy tok és/vagy egy fólia sosem árt (de ez minden okostelefonnál ajánlott). Szerintem a játékokkal sem lesz igazán problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!