Emilfarkas kérdése:
Mi a véleményetek a samsung galaxy a3 2017 ről?
Figyelt kérdés
2018. júl. 11. 22:37
1/10 A kérdező kommentje:
És az a3 2017 a
Vagy huawei p9 lite 2017
2018. júl. 11. 22:39
2/10 anonim válasza:
Mi a véleményem? Samsung okostelefonok közül csak a S és a Note széria az, ami megéri. Az olcsó okostelefonok piacán a két másik gyártó tarol: Xiaomi és Meizu. Ezek közül érdemes válogatni inkább. Ha stock Android jöhet szóba, akkor Xiaomi Mi A1 (Android One, amiről egy pár részletet itt lehet olvasni: [link] ).
3/10 anonim válasza:
Fel ev utan eladtam az A3 at es vettem egy xiaomit.
Lassu volt,keves tarhely,szar kamera.
Volt huaweim is,samu elott az is boven jobb volt nala.
Nem eri meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor a huawei p9 lite 2017 jobb?
2018. júl. 12. 08:41
5/10 anonim válasza:
Nincs személyes tapasztalatom a Huawei-el, de vegyes véleményeket olvasok róla. A 2-es hozzászóló véleményét osztom: Xiaomi vagy Meizu. Én utóbbi márkából már a második telefont "fogyasztom" és nem nagyon tudok rosszat mondani róla, kivéve talán, hogy a mostaninak kicsit karcsú az akksija (3070 mAh), így üzemidőben nem túl erős. Az árukhoz képest viszont mindenképp nagyon jó vételek a Meizu-k. Ha esetleg mégis Samsung mellett döntesz, akkor minimum A5. Van a családban egy A5, nem rossz, bár picit drága szerintem a tudásához képest. Én személy szerint nem vennék se Samsung-ot, se Huawei-t, de ez csak az én véleményem, mindenki azt vesz, amit akar.
6/10 Mindenre válasz válasza:
A Samsungot értelmetlen venni. Itt van egy jobb teló jó áron: [link] bár ez sem a legerősebb,vagy a legolcsóbb,de neki legalább nem a kinézetea legerősebb pontja. Nagy tárhely,sok mag,gyors stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Az tul draga 110000ft
2018. júl. 13. 10:24
8/10 anonim válasza:
Kitalálom: 70E Ft körüli a keret.
9/10 anonim válasza:
én is néztem, csak akkor van értelme samsungot nézned, ha számít az a fél centi, amivel kisebb. ill. az amoled azért vonzó. Ha nem, akkor redmi, meizu dupla teljesítménnyel feleannyiert.
10/10 anonim válasza:
Ennyi pénzért vegyél ilyet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!