Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a samsung...

Emilfarkas kérdése:

Mi a véleményetek a samsung galaxy a3 2017 ről?

Figyelt kérdés

2018. júl. 11. 22:37
 1/10 A kérdező kommentje:

És az a3 2017 a

Vagy huawei p9 lite 2017

2018. júl. 11. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi a véleményem? Samsung okostelefonok közül csak a S és a Note széria az, ami megéri. Az olcsó okostelefonok piacán a két másik gyártó tarol: Xiaomi és Meizu. Ezek közül érdemes válogatni inkább. Ha stock Android jöhet szóba, akkor Xiaomi Mi A1 (Android One, amiről egy pár részletet itt lehet olvasni: [link] ).
2018. júl. 12. 00:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Fel ev utan eladtam az A3 at es vettem egy xiaomit.

Lassu volt,keves tarhely,szar kamera.

Volt huaweim is,samu elott az is boven jobb volt nala.

Nem eri meg.

2018. júl. 12. 08:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor a huawei p9 lite 2017 jobb?
2018. júl. 12. 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincs személyes tapasztalatom a Huawei-el, de vegyes véleményeket olvasok róla. A 2-es hozzászóló véleményét osztom: Xiaomi vagy Meizu. Én utóbbi márkából már a második telefont "fogyasztom" és nem nagyon tudok rosszat mondani róla, kivéve talán, hogy a mostaninak kicsit karcsú az akksija (3070 mAh), így üzemidőben nem túl erős. Az árukhoz képest viszont mindenképp nagyon jó vételek a Meizu-k. Ha esetleg mégis Samsung mellett döntesz, akkor minimum A5. Van a családban egy A5, nem rossz, bár picit drága szerintem a tudásához képest. Én személy szerint nem vennék se Samsung-ot, se Huawei-t, de ez csak az én véleményem, mindenki azt vesz, amit akar.
2018. júl. 12. 13:16
 6/10 Mindenre válasz válasza:
A Samsungot értelmetlen venni. Itt van egy jobb teló jó áron: [link] bár ez sem a legerősebb,vagy a legolcsóbb,de neki legalább nem a kinézetea legerősebb pontja. Nagy tárhely,sok mag,gyors stb.
2018. júl. 13. 07:13
 7/10 A kérdező kommentje:
Az tul draga 110000ft
2018. júl. 13. 10:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Kitalálom: 70E Ft körüli a keret.
2018. júl. 13. 14:59
 9/10 anonim válasza:
én is néztem, csak akkor van értelme samsungot nézned, ha számít az a fél centi, amivel kisebb. ill. az amoled azért vonzó. Ha nem, akkor redmi, meizu dupla teljesítménnyel feleannyiert.
2018. júl. 13. 18:43
 10/10 anonim válasza:

Ennyi pénzért vegyél ilyet:

[link]

2018. júl. 17. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!