Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a samsung s5230?

Jó telefon a samsung s5230?

Figyelt kérdés
megéri megvennio 26ezeréert?
2010. jún. 18. 09:08
1 2
 11/20 Fkris ***** válasza:

hát,az a baj h a "blutut" Qrva laaasssaaaannn aktiválódik.4-5mp.

1 nokiában megnyomom h aktiválás,és aktiválódik,és nem kell 5 mp et várni.MAX 1 mp:D

Egyébként én nem szeretem a samsung/LG/SE telókat.

NOKIA 4ever:D

2010. jún. 18. 13:04
 12/20 A kérdező kommentje:
akkor az enyém szar!? tettem rá játékot, témát, hátteret. ja és semmi baj a bt-tal, azonnal aktiv. remélem maradnak is igy...
2010. jún. 18. 13:14
 13/20 Jovanny ***** válasza:
Akkor meg mi a francnak írogatsz egy Samsungos kérdésre, te gyökér?! Csak azért, hogy kötözködni tudj? Mi hasznod van egyébként abból, hogy a bluetooth nem 3, hanem 1 másodperc alatt aktiválódik? Nem mindegy?! Nagyon jó telefon ez, csak vigyázz rá, kedves kérdező.
2010. jún. 18. 13:34
 14/20 A kérdező kommentje:
szemmi baj vele.csak hülyeségeket irtak a fikázók. nemis ismerik a telefon tudását. de akkor minek irnak?!?
2010. jún. 19. 16:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy csak így ide írok de a kérdezőtől szeretném megkérdezni, hogy honnan szedte le a témát és, hogy tudta rárakni. Nekem is ilyen telóm van de nem találtam rá témát, olyat meg amit csak simán a mapába bele lehet húzni béármilyen szoftveres ügyködés nélkül olyat végképp nem. Megköszöném nagyon a segítséget.
2010. júl. 11. 12:25
 16/20 A kérdező kommentje:
keresőbe beírtam és angol nyelvű oldalakon találtam sokat. játékot is meg témát is. rámásoltam a memoriakártyára és utána csak beállítottam. zökkenőmentesen ment.
2010. júl. 11. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagy kérés lenne ha kérnék linket? Nagyon megköszöném mert már rég óta szenvedek vele:S:S Tökre nem vagyok ebben képben:S
2010. júl. 11. 21:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Elég szar telefon.Lassú,rezisív,touchwizes,tele van felesleges widgetekkel amiktől aztán alig megy a telefon,az érintője kiábrándító,nem okosteló,nagyon gyenge műanyagból van.Egyszóval ezért is olcsó.
2010. júl. 14. 09:34
 19/20 anonim válasza:

21:17-es!

bocsi hogy ennyit késtem a válasszal, www.zedge.hu és ott beírod a típusát és kiad témákat meg hármas háttereket!

2011. szept. 24. 16:58
 20/20 anonim válasza:
Szerintem borzalmas telefon , én ha tehetném már rég lecseréltem volna. Ennél még egy sima nyomógombos telefon is sokkal jobb!! én még 5000 ft vettem volna meg ha tudtam volna hogy ilyen szar
2013. jún. 14. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!