Jó telefon a samsung s5230?
Figyelt kérdés
megéri megvennio 26ezeréert?2010. jún. 18. 09:08
11/20 Fkris válasza:
hát,az a baj h a "blutut" Qrva laaasssaaaannn aktiválódik.4-5mp.
1 nokiában megnyomom h aktiválás,és aktiválódik,és nem kell 5 mp et várni.MAX 1 mp:D
Egyébként én nem szeretem a samsung/LG/SE telókat.
NOKIA 4ever:D
12/20 A kérdező kommentje:
akkor az enyém szar!? tettem rá játékot, témát, hátteret. ja és semmi baj a bt-tal, azonnal aktiv. remélem maradnak is igy...
2010. jún. 18. 13:14
13/20 Jovanny válasza:
Akkor meg mi a francnak írogatsz egy Samsungos kérdésre, te gyökér?! Csak azért, hogy kötözködni tudj? Mi hasznod van egyébként abból, hogy a bluetooth nem 3, hanem 1 másodperc alatt aktiválódik? Nem mindegy?! Nagyon jó telefon ez, csak vigyázz rá, kedves kérdező.
14/20 A kérdező kommentje:
szemmi baj vele.csak hülyeségeket irtak a fikázók. nemis ismerik a telefon tudását. de akkor minek irnak?!?
2010. jún. 19. 16:44
15/20 anonim válasza:
Bocsi, hogy csak így ide írok de a kérdezőtől szeretném megkérdezni, hogy honnan szedte le a témát és, hogy tudta rárakni. Nekem is ilyen telóm van de nem találtam rá témát, olyat meg amit csak simán a mapába bele lehet húzni béármilyen szoftveres ügyködés nélkül olyat végképp nem. Megköszöném nagyon a segítséget.
16/20 A kérdező kommentje:
keresőbe beírtam és angol nyelvű oldalakon találtam sokat. játékot is meg témát is. rámásoltam a memoriakártyára és utána csak beállítottam. zökkenőmentesen ment.
2010. júl. 11. 14:20
17/20 anonim válasza:
Nagy kérés lenne ha kérnék linket? Nagyon megköszöném mert már rég óta szenvedek vele:S:S Tökre nem vagyok ebben képben:S
18/20 anonim válasza:
Elég szar telefon.Lassú,rezisív,touchwizes,tele van felesleges widgetekkel amiktől aztán alig megy a telefon,az érintője kiábrándító,nem okosteló,nagyon gyenge műanyagból van.Egyszóval ezért is olcsó.
19/20 anonim válasza:
21:17-es!
bocsi hogy ennyit késtem a válasszal, www.zedge.hu és ott beírod a típusát és kiad témákat meg hármas háttereket!
20/20 anonim válasza:
Szerintem borzalmas telefon , én ha tehetném már rég lecseréltem volna. Ennél még egy sima nyomógombos telefon is sokkal jobb!! én még 5000 ft vettem volna meg ha tudtam volna hogy ilyen szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!