Az normális, ha a telefonomnak zene hallgatás közben van egy icipici alapzaja, "susogása"?
Olyan mint a csótányok hangja a filmekben?
Nekem olyan van..XDD Fülessel hallom néha amikor "csend" van a telefonon. (Galaxy A5 '16)
Ma megnéztem 3 másik Huawei telefont, abból az egyik ugyanúgy P20 Pro, mindegyiknél hallható volt, szóval ez ilyen. :)
Huawei P9 Lite-nál nagyon halk volt, P9-nél hasonló, másik P20 Pronál ugyanolyan.
Akkor hallatszik csak, ha szinte teljesen leveszem a hangot. Mivel kiderült, hogy nem csak az enyém csinálja, így már picit sem zavar.
Írtam a gyártónak is egyébként, azt javasolták, hogy vigyem szervizbe, mivel 2 év garancia van rá. Szó szerint ezt írtam vissza:
"Már ne is haragudjanak, de biztosan nem viszem szervizbe a vadonatúj telefont, mert egy hangyafingnyit "sustorékol" a hangszóró, ha szinte teljesen leveszem a hangot. Egyszerű kérdést tettem fel. Tényleg nagyon halk. Pl. másoknak mutattam, elsőnek meg sem hallották. Biztosan van Önöknél ilyen készülék. Fogják meg, huzzák le a média hangerejét majdnem teljesen, és nézzék meg pár zenével, hogy van-e alapzaj! Köszönöm! 🙂"
Nehogy már ennyiért vesszen a garancia... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!