Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Anyám letiltotta a telomat...

Anyám letiltotta a telomat mert tul nagy volt a számla most sms-t, meg hívást fogadni se tudok? :S

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 18:50
 1/6 anonim válasza:
76%
nem.
2010. jún. 17. 18:55
 2/6 anonim válasza:
100%

Ez érdekes , én is számlás vagyok , és mindig 2500-2600 a számlám ... Egyszer volt 5000 , de nem lett letiltva ... ( A hülye nővérem az oka .. :/ ) Na de visszatérve , ha le van tiltva a kártya , akkor egyértelmű , hogy nem tudsz fogadni sem ... inkább legyen nálad 2 évig kártyás előfizetés ... hátha megtanulsz spórolni a telóval is ... Nekem elég az , amit lebeszélhetek , és SMS-ezek is , meg telefonálok is

14/F

2010. jún. 17. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Ne pofázz annyit a barátnőiddel lányom,kevesebb lessz a számla
2010. jún. 17. 19:08
 4/6 anonim válasza:
100%
Te meg tanuld meg, h kell leírni a "lesz"-t. : D
2010. jún. 17. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az édesanyádat, milyen tiltást tett a telefonra? Létezik csak kimenőre is.
2010. jún. 17. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Beszélgetni vonalason mért nem lehet? Aztán foghattad (így kell ezt írni?? :O] anyádékra, hogy ők beszéltek sokat xD

Em nem tudsz fogadni sem. Nekem is volt már ilyen, csak azért mert elfelejtettük kifizetni a számlát.

Máskor vonalasról beszélj [:D] és ne küldözz annyi sms-t.

Em. ha nem titok, mekkora volt az a számla, amin anyád kiakadt? =D

2010. jún. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!