Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letiltotta a T-Mobile a...

Letiltotta a T-Mobile a kártyám. Pedig nem akartam. Hogy tudom visszaállítani?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 21:35
 1/6 anonim válasza:
Kezdjük ott,hogy miért tiltották le?
2011. júl. 31. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak úgy egyszerűen letiltották pedig a kártyám még 2012.06.20 volt érvényes asszem
2011. júl. 31. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
hát ezt tőlük kell megkérdezned. Én nem tudom visszaállítani.
2011. aug. 1. 10:26
 4/6 anonim válasza:
hát akkor menjél be a t-mobilehoz és megmondják
2011. aug. 1. 11:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy bemész t-hez bemész. Majd megmondják, hogy mit kell tenni. De sztem másikat kell majd venned.
2011. aug. 3. 08:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Feltöltő kártyás telefon, nem lép fel a hálózatra, kiírja, hogy a kártya letiltva:

Lehetséges ok:

-Elrontottad, vagy valaki elrontotta a pin kód beírását, majd a puk kódét is... telefon/sim kártya lezár.... szervíz.

vagy:

- Nem jól emlékszel az érvényességi dátumra, és lejárt a telefonod sim kártyájának az érvényességi ideje.

Vagy:

-Valaki a te nevedben bement a t-mobile-hoz, tudta a telefonszámod és a hozzá tartózó ügyfél jelszódat/kódodat. És így szúrt ki veled ( nem hiszem, hogy ezt olyan egyszerű lenne kivitelezni).

Lehet, hogy rendelgettél telefonon keresztül, amit a szülőknek kellett kifizetni??? ( csak egy tipp :-) )

Vagy:

A telefonodon volt szoftverfrissítés, kikódolással egybekötve. Ha nem jó firmware-t raknak rá, akkor is letilthat a telefon ( beállításfüggő ), bár a sim kártyának másik telefonban működnie kellene ( ennek is kicsi az esélye....).

Csak ennyi ötlet jut az eszembe:

Menj be egy t-mobile boltba, ahol szervíz is van, biztos kapsz infót a letíltásról ( vagy az 1430-as szám felhívása egy másik telóról, + numerikus jelszó).

2011. aug. 3. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!