Veszélyben vannak az adataim, jelszavaim ha vírus került a telefonomra?
Figyelt kérdés
2 napja a vírusírtó talált valami troja vírust rajta , másnap rá mentem hogy gyári visszaállítás és újratelepítettem az alkalmazásimat , de félek hogy pl facebook, gmail jelszavaim , profiljaimmal lehet ettől bármi gond2018. júl. 3. 14:58
1/5 anonim válasza:
Ha ettől félsz, akkor miért nem változtatod meg a jelszavaidat? Amúgy nem hinném, hogy pont a te Facebook, egyéb, profilodra kíváncsiak. Cseppet sem érdekli őket. Inkább bankkártya adatokra, vagy PayPal, EBay jelszavakra . Azt már jobban el tudom képzelni. Be kell állítani két lépcsős azonosítást, és lecserélgetni a jelszavakat, de szerintem túlságosan paranoiás vagy. Több, mint 10 éve vásárolok Iinterenet, persze megbízható helyeken, de még sosem loptak el tőlem egyetlen forintot sem. Értem én, hogy most nem erről van szó, csak úgy eszembe jutott.
2/5 anonim válasza:
Nem valószinű.A vírus ' bemászik és roncsol' nem kifele visz cuccot.
3/5 anonim válasza:
A trójai pont hogy képes a kémkedésre, de semmi baj... Válts jelszót, és hivatalos helyekről tölts le appokat.
4/5 anonim válasza:
Ó,ide a nemzeti bankelnők vagy fortnoxi aranyőrők járnak ?! 'Oh,a jelszavaim'...
Kb 5 éve ugyanazok a jelszavaim,sőt,képernyő zárat, vagy 'appslockot' se használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!