Huawei P9 lite 2017 kamerája másnak is nagyon lassú?
Figyelt kérdés
Rámegyek az alkalmazásra, és van hogy csak 5-6 másodperc után tudok fényképezni, addig áll a pillanatnyi kép.
De előfordult már ,hogy mikor Messengeren keresztül küldtem képet, készítettem egy képet, és van 20-30 másodpercig csak állt a kép, és abszolút nem tudtam semmit se csinálnia telefonnal.
Talán azért, mert az SD-kártyára mentem a dolgokat?
#telefon #készülék #fényképezés #kamera #Huawei #lassulás #lassú #Huawei P9 Lite #Huawei P9 Lite 2017
2018. júl. 1. 12:14
1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom van, de nekem nem lassú.
2/3 anonim válasza:
Szerintem simán csak a HDR mód miatt lassú.
Nekem is ha a HDR be van kapcsolva, többet tölt vagy hogy mondjam, HDR nélkül gyorsabban lehet képeket készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!