Oneplus vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mik a jó és rossz tulajdonságai?
Hosszútávon bírják?
2018. jún. 23. 10:18
1/2 anonim válasza:
Van róluk részletes mobilarena teszt.
Nekem 3T van, két hibája van:
- Elromlott és zajos a rezgőmotor (ez alap hiba, 5-ösben cserélték is a motor típusát)
- Garanciából karcos kijelzővel kaptam vissza (Ez inkább a lengyel szerviz hibája)
Ezt leszámítva minden más tökéletes benne. 1,5 éve teszi a dolgát.
Viszont ha újra vennék, vagy most vennék, akkor Xiaomi Note 5 lenne a nyertes. Feleannyiba sem kerül mint egy Oneplus, de ugyanúgy kielégítő a teljesítménye a napi használatra.
2/2 Brandon41 válasza:
Én egy oneplus 3t telót használok király egy telefon, rossz tulajdonságnak a kameráját tudnám felhozni, mert rossz fényviszonyok mellett elég zajos képeket csinál. Egy másik bár ezt lehet csak az enyém vagy a mobilnetem csinálja hogy nem tölti be a massenger-t, és az Instagrammon a képeket. Amúgy minden nagyon király a telefonon, lehet legközelebb is oneplus telót veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!