IPhone 7 tapasztalatok? (NEM velemenyek)
December óta használom( addig vártam rá úgy hogy az első naptól előrendeltem...) tökéletesen működik, android után egy kész felüdülés hogy sosem akad laggol stb..
Csodálatos képek,selfie, force touch és nincs homegomb(3d)
iPhone 7+ 256Gb Fekete
Várom már az idei iPhone 8 at ha az lessz a neve.
Mindenképpen megveszem, főleg ha olyan újításokkal jön mint a samu.
Akkor idéznélek:
"IPhone 7 tapasztalatok? (NEM velemenyek)
A kerdes csakis az iPhone 7 felhasznaloknak szol; nektek mi a velemenyetek"
:)
Tudom kötekedésnek tűnik, de nem az. Csak lassan telik a műszak. 😀
Kb. 2 hónapja használom (matt 7). Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Előtte 5s-t használtam több mint 2 évig, azt is csak a kijelző nagysága miatt cseréltem. Home gomb először fura volt, már viszont már az a fura, ha egy régebbi iPhone-on benyomódik a gomb.
Legutóbbi frissítéssel (10.3) sokkal gyorsabb is lett a rendszer, vagyis annak tűnik. Akkuja is elég jól bírja. Nálam egy napot simán elmegy, ha nem sokat nyomkodom akkor még simán többet is (nyilván el felhasználás függő).
Hirtelen ennyi, ha van konkrét kérdés nyugodtan tedd fel. :)
Legrosszabb az a jack hiánya. Értem, hogy a vezeték nélküli dolgok a jövő, de szvsz az Apple ezt túl korán lépte meg. Más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!