Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wattpad könyvek letöltése...

Wattpad könyvek letöltése mobilra?

Figyelt kérdés

Szép napot.

Nincs gépem. Viszont imádom a wattpados sztorikat, könyveket. Kérdésem, hogyan lehet lementeni őket pdf, doc, text, epub formátumba? Akár fejezetenként is? Köszönöm

2018. jún. 22. 06:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Tudtommal nincs ilyen opció - hiszen még sima szöveg kimásolást sem enged a watta...

DE ha valaki többet tud erről, majd ír. :)

2018. jún. 24. 23:10
 2/3 anonim válasza:
Szia! Az alkalmazást lelehet telepíteni telefonra :)
2018. jún. 30. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm,két telefont használok,viszont sd kártyás virtuális könyveket jobban dijjazom.

"A szerzői jogvédelem" tudom,valahol jogos.

Na de a hobbi író, ma manapság vajon talál -e kiadót?!

Nem leszólni akarom se az írókat,se a wattpadot.

15éve netezek,fórumozok.

Van hobbi író ismerős,ő 'blogon' írt,szabad formátumba,romantikus playboy regényt,hát nem az én műfajom,de rendszeresen elmentettem.A blog egyik napról a másikra eltünt,mármint nem csak a blog hanem a teljes hálozat.Az utolsó fejezet ismerősnek csak nyers példányba volt,a weblapos werzió nem,úgy küldtem át neki.

Amúgy szerintem a 'netikett' része hogy csak 'valós' írók megjelent könyveit oszjuk meg.

Rajongói forditásokat,saját scant,privátba.

'Fan írásokat' sehogy,saját célra.

Illetve ha keresik,az író/cím megadása.

2018. júl. 3. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!