Ha megrendelek a Media Markt webshopban egy terméket személyes átvétellel akkor azt rögtön átvehetem?
Egy P20 Lite telefont vennék, webshopban 15 ezerrel olcsóbb. Van raktáron az adott üzletben. Ha leadom a rendelést akkor utána rögtön átvehetem?
Mert akkor megrendelném most és 10 órakor nyitásra már mennék is :D
A webshop készlete és az üzlet készlete nem ugyanaz.
Sőt, a cégen belül is teljes az elkülönülés.
A webshop független magától a bolttól.
Pl. az online rendelt jogos reklamációdra sem kapsz pl. cserét vagy visszatérítést az üzletben, onnan továbbítják a webshopba, akkor is ha éppen ugyanaz a termék ott van a polcon százszámra.
Az árak sem ugyanazok, az elszámolás sem.
Tehát nem működik így.
Én karácsony előtt vettem egy telefont így. Hamarabb mentem, mint ahogy az értesítő emilt kikűldték. Kicsit morgott az ügyfélszolgálatos hölgy, de azért elintézte, hogy a bolt készletéből elvettek egy telefont, és kiadták nekem. Természetesen webshopos áron. Igaz, akkor ugyanannyi volt mint a bolti, de így vonatkozott rá a két hét vásárlástól elállás. A webshop meg a bolt utólag elszámolnak egymás közt.
Ez a miskolci árúházban volt, de lehet, hogy attól is függ, hogy éppen ki van az ügyfélszolgálaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!