Használt iPhone 6S-el nagyon befürödhetek?
A telefon tökéletes állapotban van képek alapján, a leírása is elég jónak tűnik. IMEI-t is megnéztem az is rendben van. Az eladó elfogad bármilyen tesztelést mielőtt átadná a telefont vagy megnézhetném fizetés előtt mikor a futár kihozza.
Nem tudom, 70 ezret megér?
Nekem nem kell új telefon legyen meg hipergyors, ha nem lenne semmi hibája nekem ez tökéletesen megfelelne.
igen, ha nem személyesen veszed át.
azt felejtsd el, hogy fizetés előtt megnézheted. a futárnak semmi köze ahhoz, hogy a csomagban mi van, neki csak sérülés nélkül le kell szállítania, át kell adnia a címzettnek, és átvenni az ellenértékét.
neked két választásod van. átveszed és kifizeted, vagy nem és akkor visszaviszi.
ettől függetlenül is megvan az esély rá, hogy van valami hibája, de lehet, hogy semmi. a 6S nem mai telefon, tehát van, aki csak azért adja el, mert újabbra vált, ugyanakkor ott van minden használt terméknél az az ok is, hogy valami hibája van, amit eltitkol...
6S-eknél volt az akksi probléma, ennek utána tudsz nézni, melyik sorozatszámú 6S-ek érintettek, megnézed a telefon sorszámát is, hogy beletartozik-e, mivel ezekben gariidőn túl is cseréli az Apple az akksit. persze ha ebbe tartozik, akkor rá is kérdeznék, hogy esetleg átesett-e már a cserén.
ha viszont nem tartozik bele a hibás akksik közé, akkor meg már azért lehet gázos...annyiból jó, hogy mostmár az iOS 11.4-ben lehet nézni az akksi állapotát, szóval ha elég gyenge, akkor már felejtős...eleve gázos a 6S üzemideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!