IPhone 8 plus cserekijezlő (? )
Sziasztok!
Van egy i8plus-om aminek sikerült összetörni a kijelzőjét, ezért venni szeretnék bele egy cseredarabot.
A problémám a következő: olvastam korábban hogy az apple jól kib....ott a nem eredeti kijelzőt használókkal egy korábbi frissítéssel, mivel a digitalizer használhatatlanná vált.
Akkor arról volt szó, hogy "nem szándékos" és később javítják majd. A kérdésem: Ez megtörtént már? Van valakinek ezzel tapasztalata?
Mivel elvileg iphone-ba nem lehet eredeti kijelzőt venni, legalábbis kereskedelmi forgalomban biztosan nem. Ebay-en vannak OEM darabok, kérdés mennyire igaz..
Szerintem meg inkább vidd el rendes apple szervizbe és ne te vegyél bele ilyeneket.
Akinek van pénze majomra annak legyen banánra is...
Nem arról van szó..
1; ha magam szeretném cserélni akkor mi vele a probléma? Láttam már telefont, nem csak fényképen..
2; hosszú időbe telik a csere, mivel ha már szerviz, akkor iStyle, és mivel külföldön végzik a cserét, így az átfutási ideje 2 hét, míg az ára is viszonylag magas.
Arról nem beszélve hogy a vízállóság így is úgy is ugrik, tehát igazából semmilyen érezhető előnyöm nem lenne a gyári szervízből.
De megfontolom, köszönöm.
Viszont várok további válaszokat is.
#5&6 egyébként ebben teljesen igazad van és egyet is értek. Nem is vettem sértésnek a véleményed, és azt sem mondtam hogy nem fogadom el az álláspontot. Amit mondasz az mind igaz.
Szakszervíz, azaz marad gari, gyári darabot kap, meg persze felelősséget vállal a készülékért.
Egyébként az árakat nézegetve én is egyre inkább hajlok felé, hogy elviszem egy hivatalos szervizbe és le van tudva, az ok, amiért mégis gondolkoztam, hogy én tegyem bele egyszerű: sok időt és pénzt spórolhatok vele, ami egyik sem utolsó szempont, tekintve hogy ez a vacak kijelző (ami még csak nem is oled..) egy középkategóriás telefon ára.
Nyilván az hogy nulla tudással kezdjek neki, nonszensz, ha nem tudnám mit csinálok, meg sem fordulna a fejemben (bár ki tudja..). Az egyetlen visszatartó erő, hogy a két éves garanciából ezzel elbuknék másfelet, ami (tekintettel a készülék árára) elég nagy bukta..
Így ezzel együtt tettem fel a kérdést, kíváncsiságból, alternatívát keresve. Ha esetleg valaki tud, ír, ha senki, akkor így jártam, marad a gyári szervíz.
Például egy iCloud záras telefont ha találnék jó áron, gondolkodás nélkül bele is vágnék, hiszen eredeti darabot kapna.. ám erre nem sok esély van..
Tisztelem a véleményed, egyet is értek, nem vitatom, hogy igazad van. Viszont a kérdés célja nem ez, hiszen az istyle-ba be tudok fáradni teljesnek önállóan, nem kell hozzá gyakorin kérdést feltenni. A kérdésem célja a tájékozódás, kicsit körbe szeretnék szaglászni, mindenek előtt, ehhez kértem itt segítséget.
Nyugi, nem fogom kinyírni a szifont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!