Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon lassul az iPhone 6,...

Nagyon lassul az iPhone 6, mit tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Lassan már kezd idegesítő lenni, a betű bevitelt se tudja követni. Eddig nem volt ilyen de mióta lejárt a két ev hűség azóta egyre lassul ...

2018. jún. 14. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

60%-os, köszönjük ezt a masszív hazudozást.

Kérdező: a gyári mesterséges lassítás miatt van. Cseréltess akksit (idén még féláron megteheted) vagy vegyél új telefont. Az Apple bevezette a mesterséges lassítást akku elhasználódás címén. Persze ez kikapcsolható, amit (ha minimum 11.3-as van fent) te is megtehetsz.

2018. jún. 16. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Anyád hazudozott, hogy a férje az apád és nem a testvére kicsikancsó.

Nagy Android fan voltam sokáig, de az első telefonom kivételével (ami csak lassú volt és alig frissült az OS rajta), mind beadta a kulcsot kb. 1 éves használat után. A másodiknál a kijelző egyszercsak elkezdte nem érzékelni az érintéseket, a harmadiknál az alaplap döglött meg, a negyediknél meg elkezdett ugrálni a fél képernyő. Ha csak az utolsó kettőt vesszük alapul, akkor kb. 260 ezret költöttem 2 év alatt a 2 telóra. Az iPhone 210 volt akciósan, szóval már olcsóbban jöttem ki a 2 éves periódusra számolva.

2018. jún. 16. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!