Gearbest.com oldalról szeretnék telefont rendelni. Számlára lehet kérni? Illetve tapasztalatok az oldalról?
Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 08:27
1/2 anonim válasza:
Számlára biztosan nem.
Én eddig akármilyen telefont / cuccot rendeltem, megjött időben, sérülésmentesen. :)
Megbízható oldal.
2/2 anonim válasza:
Fölösleges lenne számlára. Ha nem ajándékként küldik, akkor is alacsony az értéknyilvánítás, már ha nem filléres csecsebecse a valóságban is, ahogy az esetek 99%-ában. A telót lehet megfogják, és akkor nem jön meg, de elvileg visszatérítik a lóvét, ismerik a jelenséget, meg azért vannak alternatív ingyen postáik, rongyok mélyén kis doboz, tudod hogy van, két uzi közt húsz rongy iphone utánzat... Az áfát elvileg neked kellene befizetni, de én még olyan ökörbirkát nem láttam, aki odamegy, hogy tessék, költsétek stadionra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!