Btel nevű oldalról tapasztalatok?
Ez a B-Tel?
Két telefont is vettem tőlük. Mindkettő hibátlan volt, bontatlan dobozban kaptam, magyar nyelvvel. Garancia terén sem volt velük gond eleinte, aztán mikor már 2. alkalommal vittem vissza a cseretelefont is, kicsit elmérgesedtek a dolgok. De ez utóbbit inkább a gyártónak, és a típushibának lehet betudni.
Összességében, én jobban ajánlom őket, mint valami zug-GSM-et.
Lassan 2 éve én is tőlük vettem egy LG-t. A telefon hibátlan azóta is, így garanciális ügyintézésről nem tudok nyilatkozni.
Az viszont biztos, hogy elég "kreatívak" tudnak lenni :) Fekete hátlaposat rendeltem, ami talán nem volt nekik raktáron, csak a tesótípusból. Abból a típusból, ami nekem kellett viszont csak barna hátlaposuk volt. Nem szívbajoskodtak: az én dobozomon, átfirkálták a "brown" feliratot, a hátlapokat megcserélték és már hozták is.
Átvétel előtt leellenőriztem, hogy ezt leszámítva minden rendben van-e, az említett kis anomáliát leszámítva nem is volt semmi gond. Saját futáruk volt, így türelmesen végigvárta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!