Betört iPhone-ról hogy tudom PC-re lementeni a fotokat, videokat úgy hogy közben a telorol törlődjenek, ha nem akarja felismerni a gép?
Betört iPhone 8-om képernyője és semmit nem jelenít meg,teljes feketeség,de hang van,hívni is lehet ,így gondolom minden működik , csak a kijelző nem.
Előtte felismerte pedig iphone 5-t es a 8-t is,csak most nem... nem akarom így szervizbe vinni, hogy a képeim rajta vannak...
amúgy jelentkezz be icloudba gépen, mentsd le a képeket, és töröld a telefont
egyébként milyen képek azok, amiket annyira szégyellsz?
Ez a baj,h vmiert nem erzekeli a PC ,pedig eddig mindig erzekelte. Es ugye telefonnal semmit nem tudok csinalni mert tok fekete a kijelzo..
amugy ha van kepernyozar ilyen szervizekben nem tudjak feltorni/felnyitni a telot?
nem tudják
ha ennyire para, rendelj egy kijelzőt és cseréld ki magad
vagy miért nem jó az, hogy cloudból lemented, és cloudból gyárizod a telefont???
Aha. Lehet akkor azert nem ismerte fel a PC sem a telot,mert nem tudtam feloldani?
En meg csinalnam ezt a cloudos musort,ha tudnam hogy kell
Amugy koszi a normalis,gyors es segitokesz valaszokat:)
Az a baj, hogy nem engedi feloldani sehogy a telot mert vszinuleg mar kodot ker, amit ugye nem tudok beutni. Igy viszont nem tudom felismertetni a PC-vel. Ezert igy lementeni sem tudom az adatokat.
Aztmondtak tobb het is lehet (t-mobile-os biztositasi alapon fut ez az egesz) es mondtak, hogy mielott visszuk, ki kell kapcsolni az iphone keresese funkciot. Sot azert is akarom lementeni az adatokat,kepeket,mert lehet uj telefont adnak, es a holgy is azt tanacsolta, hogy mentsunk le mindent a biztonsag kedveert.
Koszi a valaszokat elore is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!