Ha előfizetek az apple musicra akkor ingyen tölthetek le zenéket?!
Az első válaszoló jól írja, de amúgy remek kis szolgáltatás. Mindig nagy apple fan voltam, de az apple musiccal nagyon nehezen barátkoztam meg, jobban kedveltem a spotify-t.
Többször is nekifutottam, mielőtt végleg átpártoltam, elsősorban kényelmi okokból.
Viszont van 3 hónapos ingyen próbaidő ami remek, csak ha lejár és nem szeretnéd, ne felejtsd el lemondani a szolgáltatást.
A végére azért azt is megjegyzem, a spotify-t semmivel nem tartom kevesebbre, sőt talán valamivel jobb is, de az apple music nekem kényelmesebb most már, és szerencsére fejlődött annyit, hogy nem érzem kompromisszumos megoldásnak.
Mindkét szolgáltatást csak ajánlani tudom, nekem bevált.
Az előfizetésért cserébe töltheted le offline zenehallgatás céljából. Az előfizetés megszűnésével nem fogod tudni őket hallgatni.
Én is kihasználtam a 3 hónapot +3 hónapot ráhúztam, hogy ne menjen kárba a feltöltőkártya, de maradok a Spotifynél. De ugye kinek a pap kinek a paplan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!