Androidos telót lehet újratelepíteni?
Figyelt kérdés
Tavaly márciusban vettem SamsungJ5 2016 telómat a Vodadonenál.
A sok öncélú frissítéstől eléggé belassult holott applikációt keveset töltöttem le hozzá. A face app is egy rakat kaka lett a frissüléstől.
Megoldható vajon hogy visszaállítsak mindent hogy ugynolyan pengejó legyen mint megvételkor?
2018. jún. 6. 20:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez olyan mint egy notebook.
olyan android-ot teszel rá amit akarsz, jó mondjuk ha android 6 volt rajta, te azt frissítetted android 7-re, attól még szerintem nem tudsz rá tenni pl. android 2.2-őt.
De magoldható, vidd el egy gsm-eshez.
2/4 anonim válasza:
Gyári visszaállítás. De ettől még ha felteszed a Facebook appot ugyan az a verzió lesz mint ami most van.
3/4 A kérdező kommentje:
A face nem downgradelhető? Nekem nem kell macskapofás szelfi lehetőség, inkább csak funkcionalitás.
2018. jún. 6. 22:36
4/4 anonim válasza:
Kapcsold ki a play áruházban az alkalmazások automatikus frissítését és tölts le egy régi verziójú Facebook .apk telepítőt.
Amúgy van Facebook Lite néven az áruházban egy alap funkciókkal bíró verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!