Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy szám zaklat engem, viberen...

Egy szám zaklat engem, viberen írt. Veszélyezteti a családomat. De nem találom a neten, pedig elég egyszerű szám. Nem merek rendőrséghez fordulni. Félek, mit tesz még. Azt hiszem kémprogit tett a telefomra. Mit tehetnék legálisan ellene?

Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 13:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A párom - volt, mert már emiatt válunk - belefutott egy "hivatásos"-ba úgy néz ki. Tőle tudhatta meg a számom, úgy írhatot titkos üzit a viberen nekem. Ami eltűnt, ahogy megnéztem. Linkre nem kattintottam rá, semmi ilyesmi. Viszont az illető érdekes módon belekerült a névjegyzékembe. Nem én tettem bele. Most ott tartunk, hogy tudja a számomat és nevemet, én viszont csak a számát. Nem akarom megkeresni, már nincs tétje. De tudni szeretném, ki ez és mit akar. Tönkre tett egy családot. A rendőrség ilyesmivel nem foglalkozik. Nem itt Mo-n élek.
2018. jún. 7. 10:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Akár meddig rinyálsz itt, egy buta kislány vagy.
2018. jún. 7. 12:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi, ez a válasz hasznos volt.

Az okosok vajon mit csinálnak? Azt nem írtad le.

2018. jún. 7. 15:39
 14/15 anonim válasza:
Az okosok elmennek a rendőrségre bejelentést tenni. Nem olyan nehéz ám.
2018. júl. 21. 00:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Az okosok ezt is csinálják:

[link]

2018. júl. 21. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!