Egy telefonban soknak számít 64gb belső tárhely?
vannak olyan mobilok amik 4k-s felbontásúak....pl samsung galaxy s8,s8+,s9,s9+ valamint a note 8 is
ezek mind azok nyilván nem film nézésre veszi az ember
de nem árt ha a tárhely nagy mivel mindennapi életben használatos eszközről beszélünk amit valljunk be hogy jó azt mondani hogy még van helyem elfér még rá valami: ez lehet zene kép vagy videó vagy olyan fájlok amik munkához vagy tanulmányhoz kapcsolhatóak
ilyenkor jobb érzés ha van elég hely szerintem és nem telik be hamar
Persze, elméleti síkon értem én ezt, csak a gyakorlatban kérdezem, hogy mi haszna van? Mert világos hogy meg lehet indokolni hogy "férjen rá ez meg az", csak még egyszer kérdezem, MICSODA? A 25 kbyte-os szakdolgozatod? Az iskolához? Vagy az 5 megás kép amit a nagyiról lőttél a szülinapján? Mi kellhet a munkához, ami az én telefonomra nem fér rá?
A 4K felbontás 3840 × 2160, ezek közül amiket felsoroltál egyik telefon se az. Csak úgy zárójelben jegyzem meg.
Utolsó tiszteletben tartom a véleményed de itt nem kell az észt osztani feleslegesen
Köszi az újabb infókat de ha te nem használod attól függetlenül más használhatja és ide értem az ész osztást ha neked nem kell nem kell felfogni elsőre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!