LG KP502 kapcsolódási hiba [lent kifejtettem], mit csináljak?
elindítom az lg pc suite-t.
kiírja hogy nincs csatlakozva a telo a géphez.
csatlakozás varázsló.
az usb csatlakozást választom mert bluethoottal nemtudom.
bedugom az usb kábelt ami volt hozzá.
mikor az uj hardvert vagy modemet nemtudom miez : d akarom telepiteni, valami olyasmit ír ki hogy a progam nem ment át a windows logo tesztjén, ami az xpvel valo kompatibilitást vizsgálja.. folytatom a telepítést és kiírja hogy hiba lépett fel ' a rendszer nem találja a megadott fájlt. az lg oldaláról is letöltötttem azt a cuccot de az se csinál semmit..
már egyszer újra kezdtem az egészet, egy másik fórumon megadott utasítások alapján : letöröltem mindent, feltettem az lg suite III.-t [mert amúgy a II. adták cdbe] és ugyanaz volt a probléma.
az első kép: a telepítés után készült, még mindig azt írja ki hogy lecsatlakozva. pedig nem ezt kéne nem?
az utóbbit bezártam mert nem csinált semmit.
mindenhol azt írta ki hogy sikerült a telepítés blabla, /kivéve a második kép/ . de sehol sem volt csatlakozva. és arra a pc suite módra is figyeltem.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!