Lehetséges az, hogy pl a xiaomi telefonoknál gyengébb fényviszonyoknál jobban zajosodik a fotó mint pl egy samsung telefonnál?
Minden telefon kamerája máshogy reagál a fényviszony változásokra. Ez függ a szoftvertől és a hardvertől is.
Elméletileg lehetséges, de konkrétan nem tudom.
Nem a telefon márkájál függ, hanem attól, hogy mekkora a kamera rekeszértéke, ez minél alacsonyabb, annál jobb képeket készít gyengébb fényviszonyok között.
Itt van egy összehasonlítás:
# 2
Azt tudom,egy ismerősömnek olyan van.
# 3
Ezt tudom,csak a mértéke nem mindegy,mert lehet annyival gyengébb a fényképező része,hogy totál fos pl most olvastam az új Samsung Galaxy A6+ még világosban sem nagyon szuperál sok helyen bele nagyítva olyan a kép mint ha festmény lenne.
# 3
Ja és van dslr em csak úgy jól esik néha kicsit telefonnal is fotózgatni.
# 4
ja igen néztem már ilyen összehasonlítót,tudom függ az érézkelő gyártójától is,de itt nem a xiaomi redmi note 5 van összehasonlítva hanem két régebbi modell.Az enyémben f1,9 es rekesz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!