Orynk kérdése:

Ki tudja bemérni?

Figyelt kérdés
Öcsém nevére felvettek jogtalanul 2db telefont a telekomnál. A szolgáltató be tudja mérni őket? Mert a rendörség semmire sem megy.

2018. máj. 26. 22:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%
Valamit benézel, mert nem én írtam, hogy a szolgáltató a saját tudta nélkül biztosít (!) backdoort a rendszeréhez, valamint nem én terjesztek összeesküvés-elméletekbe kevert baromságokat.
2018. máj. 26. 23:34
 12/37 anonim ***** válasza:

Mondom én, hogy szövegértés nulla.

Ez írtam: "operátor biztosítja azt az interfészt amivel a adott ország biztonsági szerve hozzáfér a hálózathoz. Azt, hogy ezt az interfészt mikor használja az adott kormányzati szerv - nem tartozik az operátorra."

Mit nem érten ezen kérlek?

Az operátor adott pillanatban nem tudja, hogy kit és miért hallgatnak le. Mivel nem tartozik rá.

Ez így érthetőbb?

2018. máj. 26. 23:39
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

"Ellentétben az NBSZ-szel aki az operátor tudta nélkül is képes lehallgatásra"

Ez bizony nem azt jelenti, Pistike. Kár a damage control mód. (Damage conteo mode? Hm.)

2018. máj. 26. 23:41
 14/37 anonim ***** válasza:

Nem értem miért akadsz fönt ezen? Ez pontosan az amit leírtam. Tegyük fel, hogy én egy békés terrorista vagyok aki éppen fel akarja robbantani a Mézes Mackót. Az NBSZ persze ezt megneszeli és lehallgatja a hívásaimat. Tudja ezt a mondjuk a Magyar Szittya Telenor Telekom Vodafone operátor? Nem tudja.

Annyit tud, hogy biztosított hozzáférést a hálózatához.

2018. máj. 26. 23:46
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
Tehát tudja. Mind blowing...
2018. máj. 26. 23:48
 16/37 anonim ***** válasza:

Mondok egy analógiát, számítógépes hálózatokra.

Te vagy az operátor, én meg a szakszolgálat.

Ti figyelj már, mirroroz már nekem egy portot az xyz routeren mivel törvényi kötelezettséged van.

Megteszed.

Te ettől tudni fogod, hogy én éppen milyen csomagokat DPIzok? Ugyehogynem. Na alkalmazd ezt az analógiát távközlési hálózatokra.

2018. máj. 26. 23:52
 17/37 anonim ***** válasza:
"Nagy égés lesz Julien" (C) Ford Fairlane.
2018. máj. 26. 23:54
 18/37 anonim ***** válasza:
Segítek a DPI itt a deep packet investigation. Ne az egér DPInél keresd a google-ban :). Bár nem szívesen mondok ilyen példákat mert az ip hálózatokhoz nem értek. Van némi fogalmam mindenféle spanning tree meg BGO protokolokról, de alapszinten. Mindig egy IPés kollégát kérek meg ha valami bonyolultabb dolog kell...
2018. máj. 26. 23:58
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
Látom hulladék filmekből megy az idézés, csak azt nem sikerül felfogni, hogy baromság amit írtál. Nem baj, egyszer talán eljutsz az önálló gondolatokig is.
2018. máj. 26. 23:59
 20/37 anonim ***** válasza:
*BGP elgépeltem ( gépelni se tudok :) )
2018. máj. 26. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!