SOS, elveszett apukám telefonja, hogyan lehet bemérni?
A mai nap elveszett apukám HTC telefonja. Sajnos fogalma sincs, hol lehet, de még mindig keresi. Mi a család itt vagyunk Magyarországon, ő pedig kint van Bécsben.
Próbáltam egy csomó trackelést (lenyomozást), de nem jártam sikerrel. Az a gond, hogy a testvérem megkapta apám régi telefonját, és az a telefon még mindig szinkronizál apukám email-jével. Ez azért gond, mert az elveszett telefonon ugyan úgy történt szinkronizálás ugyan ezzel a fiókkal.
Ha megpróbáljuk csörgetni a telefonját, akkor nem érjük el, szerintem azért, mert a kártya már nincs benne, és ez véleményem szerint csak 2-t jelenthet.
1.) Valahol olyan helyen veszhetett el, ahol már a telefonnak kampec.
2.) Valaki megtalálta a telefont, kivette belőle a kártyákat, és ment is világgá.
!!DE EZ CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY!!
Légyszi, ha valaki tud erre megoldást, hogy hogyan találhatjuk meg ezt a telefont, akkor segítsetek! :(
(17 éves srác vagyok, informatikában jártas, szóval ha a megoldás vmi számítástechnikai dologgal kapcsolatos, nem fog problémát okozni számomra.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az a vicc, hogy most néztem meg Facebook-on, hogy fent van e, és online :o
Rá írtam valami üzenetet, ha látom, hogy kézbesítve van, és látta, akkor tudni fogom, hogy valaki használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!