Vodafone vagy T-Mobile? Melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Nem használnám gyakran, csak éppen hogy legyen, ha kell. Éppen ezért nem kell előfizetés, hanem kártyás is bőven elég. (A Telenor kilőve.)2018. máj. 26. 20:03
1/9 anonim válasza:
T-mobile. Barátibb ügyfélszolgálat, olcsóbb készülékek.
3/9 anonim válasza:
Voda: Ajándékok állandóan, semmit sem vesznek szigorúan, hitel ha lefogyott a pénzed, és profi ügyfél-szolgálatosok.
4/9 A kérdező kommentje:
Készülék nem játszik, az nem kell
2018. máj. 26. 20:28
6/9 anonim válasza:
Én feltoltokartyas vagyok a vodafone-nal, 19ft ért hivok barkit illetve ennyiért küldök sms t is. Szerintem jo ez nagyon keveset használom amúgy nekem is csak azért van hogy elérhető legyek, meg ha baj van akkor birok telefonálni.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom a telenor mért kilőve, de messze a legjobb a másik kettő közül..
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is a Telenor a legszimpibb, de az most az én hülyeségem miatt nem jó.
2018. máj. 28. 13:04
9/9 anonim válasza:
"Nem tudom a telenor mért kilőve, de messze a legjobb a másik kettő közül.."
Ha már reklámot csinálsz egy szolgáltatónak akkor jó lenne pár indok, hogy miért.
Én pl azt tudom mondani, hogy Telenor Magyarországon még sohasem nyert P3 tesztet, sőt mindig tök utolsó volt. Ráadásul a Telekom és a Vodafone között sokkal szorosabb verseny volt mindig is, ellenben a Telenor mindig lemaradt.
Nem azt mondom, hogy a Telenor rossz hálózatot csinál, de valahogy sose sikerült neki a másik két operátort legyűrnie. Azt állítani, hogy a messze a legjobb...hát enyhe túlzás, bocs.
Egyébiránt a magyar mobil távközlési hálózat kifejzetten jó, világviszonylatban is ( beleértem mindhárom operátort ).
A fenti dolgok a műszaki tartalomra vontakoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!