Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen iphone-t vegyek?

Milyen iphone-t vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy másik iphone-t 5s helyett ! Nem akarom hogy a kijelző óriási nagy legyen , memória az viszont legyen az ! Nem tudom hogy 6s 7 vagy 7s vagy esetleg 8 ? Inkább az olcsóbbak felé húz a szívem ! Ti melyiket ajánlanátok tudom elég tág kérdés , előnyt hátrány kérlek írjatok !

2018. máj. 25. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

7s nincs.

Nekem 7 van most vettem én is 1 hónapja és 3 évig bőven tàmogatott lesz. Semmi hátrányt nem tudok mondani,de majd jönnek az andorid fanok akiknek életükben nem volt még Iphonjuk és megmondják higy az Iphone ilyen meg olyan sz@r. Szerintem 6s-t vagy 7 et vegyél ,árva egész jók.

2018. máj. 25. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Vegyél SE-t szerintem. Abban is 2 Gb memória van ha jól tudom.

És 4 colos kijelzője van mint az 5s-nek.

2018. máj. 25. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Decemberben vettem 6s-t, vacilláltam közte és a 7 között, de végül a 6s mellett dontottem
2018. máj. 25. 20:19
 4/11 anonim ***** válasza:

"de majd jönnek az andorid fanok akiknek életükben nem volt még Iphonjuk és megmondják higy az Iphone ilyen meg olyan sz@r. "

Androidos vagyok évek óta, de nem mondanám, hogy szr az iPhone. Vettem egy régebbi modellt, hogy kipróbáljam.

Mindkét rendszernek megvan az előnye és a hátránya is. Illetve ki mire használja.

A következő telefonom egyre valószinübb, hogy iPhone lesz, főleg hogy már az árakban sincs olyan nagy különbség mint régen volt.

2018. máj. 25. 20:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Új SE-t, ami hamarosan jön
2018. máj. 25. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:

6s hardvere is még teljesen rendben van, egyedüli visszatartó ok nálam, az ios 12 mennyire fogja lassítani. Szufla bőven van benne, de szoftveresen, ha megfogják, akkor kellemetlen.

Szerintem a 7 jobb vétel, jack hiánya nem olyan nagy gáz.

Sokkal kényelmesebb egy 4.7 colos vagy feletti kijelző.

2018. máj. 25. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
46%

" az árakban sincs olyan nagy különbség".

Legalább tisztában lennétek az árakkal.

50000-ért már pont olyan jó androidost kapsz mint az ájfon.

Sőt nagyon sok tekintetben ezek már jobbak is.

Nem kell ahhoz venni olyat higy tudja az ember , nem annyira jók mint hangoztatják.

Elég itt végig olvasni a kérdéseket , tele van ájfon hibával, kérdésekkel.

2018. máj. 26. 06:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát vagy 7, vagy 8 szerintem, ha hosszútávra (4-5év) szeretnél telefont. Én 6s plust használok több mint 2éve, semmi baja és az aksija is jól bírja, a 6s is jó telefon, csak már 3éves lesz lassan, de ha kb 2év múlva váltanál ezt érdemesebb megvenni.

A 6s az utolsó telefon, amibe még van jack dugó, a 7 és 8-as szériába már nincs, de adnak hozzá átalakítót gyárilag. A 8-at már tudod vezeték nélkül is tölteni, csak sajnos külön meg kell hozzá venni a töltőt, mert hogy is férne bele egy ilyen drága telefonhoz egy vezeték nélküli töltő..

5s után bármelyiket is választod, jelentős változásokat fogsz találni, főleg a gyorsaságban.

2018. máj. 26. 12:27
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a véleményeket hosszú távra tervezem az biztos konkrétabb lett már a kérdés

7 vagy 8 ?

de valószínű 8 lesz nem sokkal drágább de picit jobban tud :)

2018. máj. 26. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
A 8-at választanám, igaz nem tud sokkal többet e 7-nél, de eggyel jobb proci van benne, több ideig marad támogatott, meg nekem az üveg hátlap is jobban bejön. De ha nem sürgős a telefon vásárlás megvárnám a helyedbe a szeptembert, mert jönnek újak:) mondjuk nekem nem tetszik az arcfelismerés, ezért tuti nem várnék, mert nagyon valószínű, hogy az új telefonok is azt kapják majd meg.
2018. máj. 27. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!