Milyen iphone-t vegyek?
7s nincs.
Nekem 7 van most vettem én is 1 hónapja és 3 évig bőven tàmogatott lesz. Semmi hátrányt nem tudok mondani,de majd jönnek az andorid fanok akiknek életükben nem volt még Iphonjuk és megmondják higy az Iphone ilyen meg olyan sz@r. Szerintem 6s-t vagy 7 et vegyél ,árva egész jók.
Vegyél SE-t szerintem. Abban is 2 Gb memória van ha jól tudom.
És 4 colos kijelzője van mint az 5s-nek.
"de majd jönnek az andorid fanok akiknek életükben nem volt még Iphonjuk és megmondják higy az Iphone ilyen meg olyan sz@r. "
Androidos vagyok évek óta, de nem mondanám, hogy szr az iPhone. Vettem egy régebbi modellt, hogy kipróbáljam.
Mindkét rendszernek megvan az előnye és a hátránya is. Illetve ki mire használja.
A következő telefonom egyre valószinübb, hogy iPhone lesz, főleg hogy már az árakban sincs olyan nagy különbség mint régen volt.
6s hardvere is még teljesen rendben van, egyedüli visszatartó ok nálam, az ios 12 mennyire fogja lassítani. Szufla bőven van benne, de szoftveresen, ha megfogják, akkor kellemetlen.
Szerintem a 7 jobb vétel, jack hiánya nem olyan nagy gáz.
Sokkal kényelmesebb egy 4.7 colos vagy feletti kijelző.
" az árakban sincs olyan nagy különbség".
Legalább tisztában lennétek az árakkal.
50000-ért már pont olyan jó androidost kapsz mint az ájfon.
Sőt nagyon sok tekintetben ezek már jobbak is.
Nem kell ahhoz venni olyat higy tudja az ember , nem annyira jók mint hangoztatják.
Elég itt végig olvasni a kérdéseket , tele van ájfon hibával, kérdésekkel.
Hát vagy 7, vagy 8 szerintem, ha hosszútávra (4-5év) szeretnél telefont. Én 6s plust használok több mint 2éve, semmi baja és az aksija is jól bírja, a 6s is jó telefon, csak már 3éves lesz lassan, de ha kb 2év múlva váltanál ezt érdemesebb megvenni.
A 6s az utolsó telefon, amibe még van jack dugó, a 7 és 8-as szériába már nincs, de adnak hozzá átalakítót gyárilag. A 8-at már tudod vezeték nélkül is tölteni, csak sajnos külön meg kell hozzá venni a töltőt, mert hogy is férne bele egy ilyen drága telefonhoz egy vezeték nélküli töltő..
5s után bármelyiket is választod, jelentős változásokat fogsz találni, főleg a gyorsaságban.
köszönöm a véleményeket hosszú távra tervezem az biztos konkrétabb lett már a kérdés
7 vagy 8 ?
de valószínű 8 lesz nem sokkal drágább de picit jobban tud :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!