Milyen power bankot vegyek?
Fiamnak van egy Iphone4 -ese, szeretném meglepni egy power bankkal, csak épp semmit nem értek hozzá - ezért kérem a segítségeteket.
A 2 variációs lehetőség:
- PLATINET POWER BANK 4400MAH vagy
- MAXELL POWER BANK 2800 SILVER ÚJRATÖLTHETŐ MOBILTÖLTŐ, VÉSZTÖLTŐ
Az elsőnél nem írnak élettartamot, a másodiknál 500 x tölthető és kb másfél év
Árban kb egyforma, az első picit drágább, de nem jelentős.
Előre is köszi a válaszokat.
Igen, köszi, azt olvastam, hogy az Ankerek egész jók - meg ez nem is drága, csak az a baj, hogy nem tudok angolul (igen, tudom, a google fordító segít).
Ehhez nyilván be kell regisztrálni, de milyen kártya kell a fizetéshez? vagy lehet utalni?
Most a linked kapcsán megnéztem itthoni árát is, hát az bizony már 10 ezer körül van :-(
A többségben ugyan azok az LiPo 18650-es cellák vannak, 2200-2800 mAh közötti kapacitással.
Érdemes az eredeti készülékhez képest dupla kapacitásút beszerezni
(Iphone 4: 1450 mAh)
Ha érdekel és budapest vagy és magánban megkeresel, van pár 8000-res kapacitású powerbankom eladó.
Garancia nélkül, kétes forrásból és minőséggel.
Kelülendő.
Köszönöm a sok segítséget: pl. azt sem tudtam és nem sikerült kinyomozni, hogy az Iphone4-es 1450 mAH.
Azóta annyit tájékozódtam, hogy igen, a duplája kellene a kapacitásnak - tehát akkor elvileg már a 2.800-as is jó.
Nincs igazán keret meghatározva - bár 10 ezret azért nem biztos, hogy kiadnék érte, de 5-6 környéke még jó :-)
Szóval köszi még egyszer a segítséget - ment a zöld mindenkinek.
#6!
Kérlek kicsit részletezd, mit értesz kétes minőség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!