Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen power bankot vegyek?

Milyen power bankot vegyek?

Figyelt kérdés

Fiamnak van egy Iphone4 -ese, szeretném meglepni egy power bankkal, csak épp semmit nem értek hozzá - ezért kérem a segítségeteket.

A 2 variációs lehetőség:

- PLATINET POWER BANK 4400MAH vagy

- MAXELL POWER BANK 2800 SILVER ÚJRATÖLTHETŐ MOBILTÖLTŐ, VÉSZTÖLTŐ

Az elsőnél nem írnak élettartamot, a másodiknál 500 x tölthető és kb másfél év

Árban kb egyforma, az első picit drágább, de nem jelentős.

Előre is köszi a válaszokat.

2018. ápr. 3. 08:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek: megmondom őszintén, 11 éve Vaterázom, miután 2-3x ráfaragtam műszaki cuccal, így hamar levontam azt a következtetést, hogy műszaki cuccot csak megbízható helyről, garanciával vásárolok.

Megvettem a 2.800-asat, első körben, ha nem jön be, akkor a Media-s ajánlatot, a Trustot fogom meglépni, köszi.

Azt esetleg még tudjátok, hogy ezt rendszeresen kell használni, hogy ne menjen tönkre az aksi, vagy lehet néha-néha, pár havonta?

2018. ápr. 9. 08:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy elméletileg a Lítium ionos akkumulátornak nem tesz jót, ha nem igazán van használva, ennek ellenére én sem szoktam túlzottan sokszor használni, de egyebként nem igazán vettem észre, hogy sokkal rosszabb lett volna. Ha hülyeséget beszélek, valaki javítson ki.
2018. ápr. 12. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!