Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Pár napom van a döntésre!...

SOS! Pár napom van a döntésre! VÉSZHELYZET! SEGÍTSÉG! Milyen telefont vegyek? Lenn! 17/F

Figyelt kérdés
Mindennap kinézek valami jót de egyik se tökéletes.ti mit ajánlotok?Ezek a legfontosabbak:érintős legyen,sok-sok-sok alkalmazás,téma és játék legyen rá, jól nézzen ki,multimédia terén izmos legyen,viszonylag jó kamerája legyen MÁRKA MINDEGY ÉS KB. 30-40000 FT LEGYEN
2010. jún. 14. 22:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
LG GS290 Cookie Fresh lett. [link] nekem bejön mindent tud ami nekem kell(pannonnál 15e volt), van ilyen időzítős zenelejátszás, meg ilyen mindenféle háttér van a widgeteknek (ruhacsipeszre lehet őket akasztani, meg polcokra rakni),bele van építve a rádió antena, tehát nem kell a fülhallgató a rádióhoz, 3,5-ös jack csatlakozója van, microUSB is van, van s-classos menü is mint pl arena-ban( [link] a-classos menü is mint pl kp500-ban csak a 2megás kamera a gáz de a többi jó, egy samsung star-hoz képest fenomenális, sokkal többet tud.
2010. jún. 25. 19:32
 12/12 anonim ***** válasza:

kérlek majd jelezd, ha földhöz akarod vágni :D

jah, és előre szólók: HÁÁÁÁHÁÁÁÁÁ!! ÉN MEGMONDTAM!!!!! XDXDXD SUCKS!

2010. jún. 25. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!