Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor márkáról és a Honor 10...

Honor márkáról és a Honor 10 telefonról mi a véleményetek? Már aki ismeri.

Figyelt kérdés

Ma elmentem kedvenc kis áruházamba, és volt egy Honor telefon, bizonyos Honor 10. Nagyon jónak nézett ki, mondjuk annyi hogy utána olvastam csak nyáron lehet majd megvenni, tehát nem tudom miért volt kint árcédula is, lehet már most meglehet venni náluk.

A kérdésem az lenne érdemes ilyet venni, mármint honor-t?

A telefon egyébként nagyon jónak tűnt, mármint a honor 10.

Vélemények?

2018. máj. 19. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A Honor, a Huawei Európai piacára szánt mobilrészlege.

Ha jól tudom a most megjelenő Honor 10 szinte egy és ugyanaz a Huawei P20 mobillal, csak épp sokkal jobb árcédulával.

2018. máj. 19. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyébként igen, olcsóbb mint a p20, mondjuk p20-ból is van 3 verzió.

És tényleg nagyon hasonlít a p20-ra.

2018. máj. 19. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor olyan mintha huawei-t vennék?
2018. máj. 19. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, szinte olyan.
2018. máj. 19. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy korábban a Honor8 és a Huawei P9, aztán a Honor9 és a P10. Kis különbségek voltak: anyagminőségben, régebben a P szériának fém borítása volt, a Honornak üveg, de mostmár a P20 is üveg. Volt amiben a Honor jobb is volt, pl. a Honor8 tudta az duál aktív SIM funkciót, a P9 nem. Infraport volt a Honor 8,9-en , a P9,P10-en nem. Sebességre gyakorlatilag azonosak voltak mindig. Hátránya még a Honornak, hogy pl. a Honor8 a 6-os Androiddal jött ki, tavaly év elején megkapta a 7-est, de a 8-ast a mai napig nem. A Huawei talán jobban támogatott frissítések szempontjából.
2018. máj. 22. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!