LG telefonról vélemény?
LG G3-G4 telefonokról tudom hogy egy részük alaplaphibás. A későbbi szériáknál is van ez a probléma? Mert a G7-est nézegettem (csak még nem lehet kapni mert új) vagy egyáltalán nem éri meg szerintetek LG-ért pénzt adni?
Milyen telefont javasoltok mert eddig meg a Samsungban is csalódnom kellett sajnos :(
Előre is köszi a segítséget.
Hát egy pár ismerősömnek volt de hamar leváltották, pontos okát nem tudom, de rövid életű telefon f@s kamerával..Ha fontos neked a gyorsaság és a kamera/kép minősége semmiképp ne válaszd. (más tapasztalata)
Ha androidot szeretnél talán a Huewei vagy egy újabb Samsung, mert már azok jobbak (tapasztalatom szerint). Ha IOS tetszik akkor próbáld ki mondjuk a SE-t (nem olyan horror az ára kb a mostani Samsungokkal egy szinten adják őket)
De még a Lenovot is tudom ajánlani, de az üzem idejük azoknak sem sok...
"Hát egy pár ismerősömnek volt de hamar leváltották, pontos okát nem tudom, de rövid életű telefon f@s kamerával..Ha fontos neked a gyorsaság és a kamera/kép minősége semmiképp ne válaszd. (más tapasztalata)"
Ez nekem fájt.
2 év Nexus 5X használat után azt kell mondjam hogy nem találkoztam eddig olyan telefonnal ami jobb képeket lőtt volna.
G4-ről is volt tapasztalatom, sebesség és kamera terén ott sem volt gond.Szóval felesleges általánosítani egy olyan dologra ami neked sosem volt.
Ezt írom úgy hogy egy hete halt le Bootloop-ban...
Szóval tudom miről van szó.
Huawei-ról pedig most derül ki hogy szoftveres fronton szarik az egészre, a P9-re még mindig nem nagyon érkezett Oreo, illetve nem rég volt egy érdekes cikk is:
Lenovo P2-ről hallottál már?Egy üzemidő bajnok volt...
Hagyjuk is, egyik szavad üti a másikat.
Kérdező:
G6-nál és G7-nél már nincs jelen, de azért olvasgass utána.A bootloop létező dolog és nagyon rossz tud lenni mert pont olyankor jön elő amikor nem számítasz rá.
Azt viszont érdemes megjegyezni hogy márka alapján hülyeség általonsítani, ilyen alapon ne vegyen senki semmmit.
Xiaomi-nál mikrofon probléma, Meizu-nál nem frissítenek, LG-nél bootloop, Sony-nál és Apple-nél leválló kijelző, Samsung-nál robbanó aksi stb.
G7 amúgy korrekt telefon, ahogy a V30-ról is ódákat zengenek szóval nyugodtan be lehet vállani.Illetve LG mögött ott áll az ország legjobb szervízháttere is.
V30, G7-tel nincs gond.
Én G6-ot használok már közel 1 éve, mert egyszerűen ez az új LG formaterv nagyon magával ragadt.
A legnagyobb hátránya a G6-nak, hogy a megjelenésekor az előző évi SoC-t kapta meg, mivel a Samsung elhoppolta előle a 835-t.
Számomra az üzemideje borzasztó, épp ezért rootoltam ki.
Bár ezt sem értem, hisz nagyon sokat olvastam fórumokon (xda, androidcentral, reddit), és arra jutottam, hogy az egyik felének nagyon jó a kijelző ideje, míg a másik felének borzasztó, mint nekem.. Tehát fogalmam sincs.
Jelenleg G5-öt használok, előtte évekig G2 volt. Gondolom nem kell részleteznib miért maradtam a márkánál...
Tény, hogy a G4 első sorozatánál volt némi gond az alaplapgyártónál (bootloop-hiba), de az újabbaknál ez már nem jelentkezik.
Az is igaz, hogy a tavalyi modellt (G6) kénytelenek voltak az aktuális csúcs SoC (SD 835) helyett eggyel régebbi modellel szerelni (SD 820) a Samsung üzletpolitikája miatt. Ennek a típusnak a kivételével a G-sorozat az adott év agyonhypeolt SGS-modelljénél mindig jobb volt, kedvezőbb áron. Gondolom a G7 is visszatér ehhez a jó szokásához, jót tesz neki az új management...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!