Huawei p20 pro vagy samsung s9 plus?
Figyelt kérdés
2018. máj. 12. 16:16
3/9 anonim válasza:
Samsungot vedd! Nekem a Huawei 2 hétután elhajlott! Lehet sokat tud a Huawei de rossz a minősége.
4/9 Brandon41 válasza:
na,ez jó kérdés. Ezen én is elgondolkodnék, mind a kettő retek jó telefon lehet,zseniális kamerákkal, kijelzővel.
Én talán a samsungot venném mert nem lóg a kijelzőjébe az az idétlen szenzorsziget. Amúgy vedd azt amit jónak látsz. nézz róla teszteket és az alapján döntsd el.
5/9 anonim válasza:
Attól függ mi a fontos, a Huaweinek pörgősebb a rendszere, jobb az üzemideje és van infra de kb ennyi. A 3 kamera ahogy én láttam a tesztképekből inkább marketing fogás. Az s9(+) tud normális videókat is készíteni, akár 4k 60 fps-ben, normális képstabilizációval és normális bitrátával. A Grace ux jobban együtt működik az otthoni Samsung készülékkel, hogyha persze rendelkezel velük. Van Jack dugó, de ha normális Bt tartozékot veszel azzal sincs baj hisz Bt 5.0-val van felszerelve, nem mint a Huawei (bt4.2). Van vezetéknélküli töltés, a csomagban normális minősége gyári AKG fülhallgató, ip 68-as vízállóság és gazdagabb tartozékkínálat. Ja, én egy Huawei Mate 10 Pro-t használok,
6/9 anonim válasza:
Folyt köv.: Tehát, mate 10 pro-t használok mégsem merek nyugodt szívvel Huawei-t ajánlani hisz én sem a Huawei-t fogom választani következő telefonnak. Bizonyos technikai lemaradások, hiányosságok után egyszerűen nem tudom már nyugodt szívvel ajánlani a gyártót.
7/9 A kérdező kommentje:
Még mindig nem dőlt el melyik lesz, de próbálunk mérlegelni.
Köszi a válaszokat mindenkinek ! :D
2018. máj. 13. 23:52
8/9 anonim válasza:
P20PRO Fénykép minőség, Akkumulátor kapacitás
S9+: Videó minőség 4K 60FPS , Processzor sebessége , lassított FELVÉTEL 960 fps. vezeték nélküli töltés.
9/9 szokeszabolcs.konta válasza:
Én Huawei Mate 10 pro-ról váltottam samsung s9 plusra és most 3 hónap után váltok p20 pro-ra. Az S9 plus egy lufi. S8 plus ráncfelvarrva. Engem a Huawei teljesítménye győzött meg jobban. Bánom, hogy a Mate 10emet eladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!