Nokia 222 telefont ismeritek? Van valakinek? Netezni szeretnék rajta, de nem sikerül, pedig régebben lehetett!
Figyelt kérdés
Nem akarok másikat venni,okosat főleg nem,de jó lenne,ha müködne ezen a net!Beállítási hibát ír,de nem jöttem rá,hogy lehet beállítani jól.2018. máj. 11. 23:06
1/13 anonim válasza:
Melyik szolgáltatónál vagy?
Valószínleg az APN nincs jól beállítva.
2/13 A kérdező kommentje:
Vodafonos,és Telenoros kártyáim vannak benne,egyikkel sem működik.
Kipróbáltam Tmobilossal is,azzal sem működik a net.
És azt hogy/hol lehet beállítani?
2018. máj. 12. 09:02
3/13 anonim válasza:
Mondjuk túl sok mindenre nem fogod tudni használni. Kb. csak szöveges weboldalakat tudsz majd nézni rajta. Ilyen meg már szinte nincs is.
4/13 anonim válasza:
Ha netezni akarsz, akkor okostelefont kell vennek, ez a mobil nagyon gyenge, nem képes kezelni a mai weboldalakat
6/13 A kérdező kommentje:
Úgy tudom wifi is van rajta,és ha meg tudom osztani a netet a tabletemen tudok netezni.
2018. máj. 12. 10:17
7/13 A kérdező kommentje:
Okostelefont nem fogok venni.
2018. máj. 12. 10:19
8/13 anonim válasza:
Akkor rosszul tudod, mert nincs benne wifi.
9/13 anonim válasza:
Ráadásul csak 2G-t tud, szóval még ha meg tudnád osztani, akkor is mocsok lassú lenne.
10/13 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy így elzárkózol az okostelefontól? Mi az oka? Én se szeretem az okostelót egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!