Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iphone mennyire helyigényes?

Az iphone mennyire helyigényes?

Figyelt kérdés

Most szeretnék elsőnek venni iphonet és azt szeretném kérdezni hogy menyire helyigényesek az appok, a frissetesek meg stb.

16gb elég?

2018. máj. 11. 19:45
 1/7 anonim válasza:
83%
Tapasztalatból mondom hogy iphone-nál a 16 giga szarra se elég. Alapjáraton az IOS is sok helyet foglal (cirka 8 giga ha jól emlékszem). Leszedsz egy 200 zenét meg csinálsz 1000 képet 10 videót nem beszélve az appokról és már be is vagy telve és állandóan kapod az idegesítő üzeneteket. Szerintem fizess kicsit többet, legyen 32 gigásod és nem lesz vele bajod, ha tényleg nem viszed túlzásba a zenéket meg a képeket.
2018. máj. 11. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Ne vedd meg 16 gigaval. Az appok kb. ugyanakkorak mint az Androidosok, plusz ha fotokat keszitesz, esetleg videokat, az is mind a belso memoriaba megy. SD kartyat vagy barmilyen mas kulso tarolot nem tamogat!
2018. máj. 11. 20:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat
2018. máj. 11. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Nekem 32gb-os 7 em van, levan toltve ra vagy 5 játék(beleértve pubg) insta messenger facebook chrome yout ube snapchat kepszerkeszto , van vagy 200 kepem par videom beleertve elo kepeket is+ pár zene (de azok se foglalnak sok helyet 1 foglal olyan 20 mb-at)Es meg vigan van 23 gb helyem...a rendszer pedig pontosan 5,85gb ot foglal(a legujabb ios)

Szoval a 16gb nem is de a 32 gb os szerintem mar boven eleg. Mondjuk attol is fugg higy te mire hasznalod ;)

2018. máj. 11. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 16-os úgy elég, hogy zenét csak spotifyrol halgatok, igy az nem foglalja a helyet
2018. máj. 11. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:

"Az appok kb. ugyanakkorak mint az Androidosok"

Ez nagyon nem igaz. IOS-re írt appok statisztikák szerint is átlagosan 60%-al többet foglalnak.

2018. máj. 11. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Pl amíg egy IOS-el (gyorsítótárral együtt) a Facebook app foglal ~800MB-ot, addig androidon ~400MB-ot.

Nekem jelen pillanatban 314MB-ot foglal gyorsítótárral.

2018. máj. 11. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!