Nem tudok donteni szerintetek iphone x vagy samsung galaxy note 8 legyen?
Figyelt kérdés
Tudom mar egy csomoszor feltettek a kerdest es el olvastam oket, de erdekelne meg par velemeny. Legszivesebben a samsungot vennem mivel kicsit talan jobban tetszik, meg tetszik benne hogy android es nem olyan zart.. Az iphone mellett az szolna hogy van watchom, macbookom es ipadom is. Egyszeruen nem tudok donteni.. ti mt javasolnatok?2018. máj. 10. 22:54
1/10 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened, egy csomó válasz is érkezhet, ami a másikat pártolja.Itt nem fogjuk neked eldönteni, mert ki ezt, ki azt.Most ha én azt mondom, hogy az X-et vedd meg,akkor az jó?
2/10 anonim válasza:
Nekem androidom van, viszont mindig is azt hallottam, hogy egy iphone-t sokkal könnyebben lehet kezelni, mert sokkal egyszerűbb az operációs rendszere, aztán később vettünk egy ipad-et. Én azt sokkal rosszabbul tudtam kezelni, mint egy androidos rendszert, szerintem van jópár hibája, sok mindent nem lehet vele megcsinálni vagy sokkal nehezebb, mint egy androidossal, szóval nekem nem jött be. A samsung szerintem megbízható jó telefon, nekem is az van, bár szerintem értelmetlen a legújabb telefont megvenni annyi pénzért, mikor évente jönnek az újabb darsbok.
3/10 anonim válasza:
Ha ennyi 🍎 cuccod van akkor már iphone
5/10 anonim válasza:
Én az iPhone X-et javaslom. Bár előtte is iPhone-om volt és imádtam, egy kicsit elgondolkoztam a Note 8-on mert elég jól néz ki, de végülis maradtam az iPhone-nál, és ez így is lesz.
7/10 anonim válasza:
Én note 8on gondolkozok. Szerintem az jobb mint az iphone. Előtte amúgy iphone 7 pluson gondolkodtam de az drágább is mivel szeretek rajzolni meg tetszik az a toll vagy mi a note 8 szerintem de mindenkinek más a vélemény xy azt mondja hogy iphone x de a szomszéd Julcsinéni azt hogy semmit a barátod meg hogy note 8 ez csak rajtad múlik, neked melyik szimpibb
8/10 anonim válasza:
Rajzolgatni mindkettőn lehet, csak a Note 8-hoz adnak egy tollat. 😂 Én bár próbáltam, nem sok hasznát látom. Olyan mint az iPhone X-en az Animoji, először érdekes, aztán soha az életben nem használod.
9/10 A kérdező kommentje:
Meg nem vettem meg egyiket se, de a samsung lesz szerintem. Az utolsonak szolva meg vam egy adonit erinto tollam iphone hoz, de azt is viszonylag gyakran hasznalom szval szerintem fogom de majd kiderul..
2018. máj. 30. 05:34
10/10 anonim válasza:
Te tudod, én az X-et választottam, és meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!