Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ilyen konfigurációval rendelke...

Ilyen konfigurációval rendelkező telefon van?

Figyelt kérdés
2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, dual sim + micro sd(tehát a dual simet ne kelljen feláldoznom h bővíthessem a tárhelyet) min. 10 MP hátlapi kamera, vaku, legalább 2600 mAh aksi, és kb 200 euro körül legyen kapható(nem baj ha kicsivel több) Tudnátok nekem egy ilyen telefont ajánlani?
2018. máj. 7. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Arukereso
2018. máj. 7. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
bluboo xtouch, 3gb ram 32 memo 2 kártya + sd foglalat, ujjlenyomat olvasó, meg még sok minden. nekem ilyenem van, nem bántam meg
2018. máj. 7. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Xiaomi Redmi 5A
2018. máj. 7. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Keresd meg magad.
2018. máj. 7. 22:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Drága utolsó: Igazán kedves vagy, látszik, hogy a jó szándék vezérel. Ha a hasznavehetetlen válaszodtól boldogabb lettél a nap utolsó óráiban akkor egészségedre...

Egyébként kerestem már én is, de nem találtam olyat ami minden szempontnak megfelel, azért kérdeztem meg itt...

Te meg elég nagyon idióta vagy, ha nem bírod féken tartani az igazán segítőkész, és értelmes hozzászólásaidat...

2018. máj. 7. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Pedig másnak is ugyan az az árukeresője van mint neked.

Ha te nem találsz , más se.

2018. máj. 8. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!