Honnan tudjam, hogy a telefon kártyafüggetlen vagy sem?
Nem rég vettem egy Samsung Galaxy S8 okostelefont és küldtek hozzá egy Vodafonos SIM-kártyát és arra vagyok kíváncsi, hogy az én számom az T-mobilos de nagyon régi a SIM kártya olyan h még kivágni se lehet mikro simre. Tudom, hogy elvileg ha bemegyek szolgáltatóhoz akkor igényelhetek mikro simet úgy h a számom ne változzon és akkor azt beletudom rakni az új telefonba de ha még se jó bele mert kártyafüggő akkor b*szhatom mert a régi simet azt megsemmisítik és egy telefonba se lesz jó. Akkor most mit csináljak honnan tudjam hogy fügő vagy sem?
[link] innen rendeltem a telefont csak feketébe. És lehet, hogy én voltam figyelmetlen, de én nem néztem vagy nem láttam h szolgáltatóhoz lenne kötve vagy valami.:/ Azért szeretném, hogy a rési számom maradjon mert úgy megkímélem magam hogy ahol ott van a számom mindet meg kéne változtatni főleg hivatalos papírokon stb-stb. A válaszokat előre is köszönöm.
"mert a régi simet azt megsemmisítik és egy telefonba se lesz jó."
Javaslom, mégis inkább próbáld meg a kártyacserét!
Nincs benne se varázslat, se vajákosság és mégis csodát fogsz látni!
Ha kicserélteted a sim kártyádat, valószínűleg olyat adnak ami szétszedhetős. Vagyis a normál méretű közepéből ki tudod pattintani a microsimet, és vissza is tudod tenni a microsim köré azt a keretet, és így újra normál méretű lesz a sim kártyád.
Szóval szerintem menj el a szolgáltatóhoz, és cseréltesd ki, aztán ha mégsem jó, akkor is ugyanúgy tudod használni olyan telefonba is amibe normál méretű kell, de olyanba is amibe micro sim kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!