Kártyafüggetlen a telefon?
Figyelt kérdés
Tegnap este vásároltam egy sima egyszerű, nyomógombos telefont a Teszkóban, idősebb családtagom részére, karácsonyi ajándék lesz. Ki volt írva a polcra, hogy "kedves vásárlóink, az itt található telefonok kártyafüggetlen készülékek", onnan választottam egyet. A vevőszolgálati pultnál kibontották, jótállást lepecsételték. Itthon megnéztem mielőtt becsomagoltam, és akkor láttam, hogy vana dobozban egy Vodafonos sim kártya is, "kiadható 2018.04.18. felirattal. Akkor most még sem kártyafüggetlen a telefon? :(2017. dec. 3. 12:26
1/7 anonim válasza:
A kettőnek nincs köze egymáshoz.
De próbáld ki vele, és egy T-vel is , rögtön rájössz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Az a gond, hogy csak Vodafonos kártyák vannak itthon, azzal jó, de akinek vettem, az nem vodás.
2017. dec. 3. 13:14
3/7 anonim válasza:
Akkor az első szembejövő ismerősöd kártyájával próbálod ki.
4/7 anonim válasza:
A dobozára rá van írva "kártyafüggetlen"?
Milyen telefon ez pontosan?
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez furcsa.
Ha tényleg független miért adnak hozzá vodafone-os sim-et?
Szerintem hívd fel a tesco-t és kérdezz rá, tényleg független e, és miért adtak hozzá vodafone-os sim-et.
6/7 anonim válasza:
5. Miért ne adhatnának ajándéknak Vodafonos kártyát hozzá.
Ha T-mobilos adtak volna , akkor meg az lenne a kérdés.
Nyilván igy is akar kuncsaftot szerezni a vodafon.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat! Nem, nincs rá írva a dobozára semmi, a papírjain sincs rajta, csak a polcra volt kiírva. Ez egy Akai 2880, nyomógombos készülék. Kívül semmi jelzés nincs rajta hogy Vodafonos lenne, azok telejesen máshol voltak kitéve, a Vodafonos állványon. Remélem így van ahogy írod, hogy csak beletettek egy vodás sim kártyát.
2017. dec. 3. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!