Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Mi Max 2, mi a baja?

Xiaomi Mi Max 2, mi a baja?

Figyelt kérdés
Van egy Xiaomi Mi Max 2 telefonom. Az lenne a probléma, hogy eddig tökéletesen működött a jack csatlakozó egy olyan Samsung fülhallgatóval, aminek a csatlakozónál lévő fém részén 3 csík van. (azt hiszem, hogy ezt jelenti azt, hogy van rajta mikrofon.(van rajta...)) Mostanában kitalálta, hogy ez a 3 "csíkos" fülhallgató nem jó neki, hanem csak egy másik két "csíkos" fejhallgatót ismer fel a rendszer, ha beledugom a telefonba. A 3 "csíkos" fülhallgatóból nekem kettő ugyan-olyan is van, de egyiket sem ismeri fel.(azt gondoltam, hogy a fülhallgatóval van a baj, de nem...) Ez most a telefonon lévő csatlakozó hibája, vagy teljes alaplap probléma lehet? A HAT HÓNAPOS TELEFON összes többi része tökéletesen működik, csak ez nem. Gari még van rá (bőven). Vigyem vissza, vagy én rontok el valamit?
2018. ápr. 30. 18:29
 1/2 baad ***** válasza:
A jack-be nem került be valami kosz? Próbáld kifújni levegővel.
2018. máj. 12. 00:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Nincs bepiszkolódva a Jack, többször is megnéztem... Azóta beszereztem egy Bluetooth-os fejhallgatót, de ez csak egy DRÁGA átmeneti megoldás... ;)

Vajon mi lehet a probléma akkor?

2018. máj. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!