Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Így lenne baja a telefonnak?...

Így lenne baja a telefonnak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy Xiaomi redmi note 2 telefonom, amin betört a kijelző, eléggé durván, de érzékelt. Kicseréltem, valami olcsó ebayes cuccra, amit szintén leejtettem párszor, de nagy baja nem volt, egészen pár héttel ezelőttig, amikor is sikerült úgy leejteni, hogy egy darabon eléggé érdekesen érzékel, nem tudok pár betűt írni, csak swoiftkey segítségével, igy feloldo mintat sem tudok használni.

Az lenne a kérdésem, hogy ha a régi kijelzot vísszaraknam, akkor az akksi alatti kis matricát nem tudnám attenni, mert már eléggé gyenge a ragasztó. Lesz baja a telefonnak, ha anélkül használom? Ha hazaértem munkából akkor képet is tudok csatolni, ha szükséges.

2017. júl. 27. 09:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Vidd el szervizbe. Akkor biztos nem lesz gond ;)
2017. júl. 27. 13:19
 2/2 A kérdező kommentje:

1

Nem akarok már erre a telora költeni, hiszen pár hónapon belül veszek majd másikat, ráadásul a kijelző cseréjét meg tudom oldani, tehát feleslegesnek gondolom a szervizt

2017. júl. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!