2019 nyarára mennyibe fog kerülni kb az iPhone 7+, illetve 8+, újonnan, illetve használva?
Jövőre szeretnem leváltani a mostanit, és mindenképpen pluszban gondolkozok, annyira tetszik a dupla kamera, mind kinézetre, mind pedig funkciókra, képminőségileg.
Valaki azt mondja, hogy a 7+ nem tud annyival több pluszt nyújtani, mint amennyivel drágább a 6s-nél, és akkor vagy 6s-t vegyen vagy ha igazan jó telefont akar akkor 8/ 8+-t. Nem szeretnék "friss" telefont, ugy gondolom h irreálisan drága, meg nincs is szükségem a csúcsmodellre, viszont egyetemre szeretnék benevezni egy olyanra, amit nem kell lecserélni egyhamar.
Nem szeretnék más márkától venni, teljesen bevált nekem az iOs, azt teszi amit elvárok egy telfontól.
#1 van benne valami :D
#2 nem ez volt a kérdés, és mint már mondtam, nekem ez vált be
Plusnak jobb az üzemideje, kijelzője meg talán a kamerája, de azért nem kell megkajálni a duplakamerás ökörségeket. Nappal jó képeket lehet lőni, de este már macerás.
Ha 6s-ed van arról nincs értelme 7-re váltani, talán a 8 hozna előrelépést, de inkább egy X.
Elég nagy kezem van, de a plus nálam teljesen instabil fogást ad, nekem kényelmetlen.
Amúgy az X se jött be elsőre, túl sok nekem egy "egész" kijelző, de azt lehet egy kézzel is kezelni.
Lényegében nem váltanék 6s-ről. Menj el bármelyik Apple boltba vagy Telekomba és nyomkodd meg őket. 11.3-al is teljesen gördülékeny még a 6s.
Benchmarkok több pontot adnak az újabb modellekre, de összességében ha egymás mellett használod őket gördülékeny még a 6s is. Kb annyi a különbség, hogy egy játék vagy bármi nagyobb méretű applikáció 0,5-1,5 másodperccel nyílik meg lassabban....
Gyurcsok meghalt, de amúgy sem volt regisztrált a gyakorikerdesek-en.
Jóslás ügyben jelenleg a "kereskedelmi" tvcsatornák megfelelő műsorait hívhatod délelőttönként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!