USB-s billentyűzetet telefonhoz Bluetooth adapterrel használva magyar ékezetek nincsenek, mintha angol lenne. Mit lehetne tenni?
Bluetooth daptaer: rá dugott USB-s billentyűzetet és egeret tudja a telefon felé Bluetooth kapcsolattal használhatóvá tenni.
Nulaxy Bluetooth adapter az eszköz neve.
Szeretném, ha lennének ékezetek. Sima bluetooth billentyűzeten vannak ékezetek, de sajnos a bluetooth adaptert használva nincsenek.
iPhone Se telefonról van szó. Mit tehetek?
Hosszan lenyomva a betűket sincs? Vagy duplán lenyomva?
IOS-re nem tudom, de Androidra van erre program, ott ezeket be lehet állítani.
Nincs akkor se, de közben egy másik billentyűzettel megpróbálva rendben vannak ékezetek, pedig az előző is magyar ékezetes volt. :-(
Nem tudom milyet vegyek hozzá, amivel jól működik, boltban nem próbálhatom ki hogy originál csomagolásból kibontom és ha nem jó akkor "jaa hát mégse kell" mondat kíséretében otthagyom. :-(
Ezt azért nem értem, mert általában ez úgy szokott működni, hogy ha pl. az 'E' gombot hosszan lenyomod, akkor ír 'É'-t, stb. Sok bluetooth billentyűzeten nincsenek éezetes karakterek.
De most olvasom a kérdést újra, szóval hogy akarod rákötni? Most akkor hogy jön ide az usb bill.?
Ja, értem már, igen.
Talán a billentyűzet nem fekszik neki, nem tudom milyen billentyűzetek csatlakoztathatók rá, én beállítási hibának gondolom.
Egyik Logitech billentyűzettel megy, másikkal nem, illetve megy azzal is, csak nem ír ékezeteket. :-)
Egyébként ilyen Bluetooth adapterek gyakoriak? Ez USB-s billentyűzetet és egeret tesz láthatóvá Bluetooth-on keresztül a telefon felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!