Hogy tudom "magyarosítani" a telefonom?
Szóval, vettem egy Xiaomi Redmi 3S prime okostelefont, de hiányzik belőle a magyar nyelv, pedig úgy olvastam hogy van benne. Így is tudok tájékozódni a telefonban, de azért magyarul mégiscsak kényelmesebb lenne használni.
Hol tudok ugyan ilyen MIUI-t letölteni rá amiben van magyar nyelv, vagy a meglévőkhöz hozzáadni?
Többféle Rom-al árulják a telefont.Fel kell tenned egy olyat ami tartalmaz magyar nyelvet.
Global stable: hivatalos, havonta, vagy ritkábban frissülő rom, (OTA), nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 8.1.1.0 verziótól tartalmaz.
Global developer: hivatalos, hetente frissülő rom, (OTA), nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet tartalmaz.
China stable: hivatalos rom. Havonta, vagy ritkábban frissül (OTA), kínai alkalmazásokat tartalmaz, google szolgáltatásokat nem. Angol és kínai nyelvű.
China developer: hivatalos, hetente frissülő rom, (OTA), kínai alkalmazásokat tartalmaz, google szolgáltatásokat nem. Angol és kínai nyelvű.
Xiaomi.eu stable: china stable az alapja, nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 8.0.5.0 verziótól tartalmaz. A kínai verzióval egy időben frissül, telepítése manuálisan, nyitott bootloader és TWRP feltétel.
Xiaomi.eu developer: china developer az alapja nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 6.9.8 verziótól tartalmaz. A kínai verzióval egy időben frissül, telepítése manuálisan, nyitott bootloader és TWRP feltéte
Itt vannak a hivatalos romok.
Értelemszerűen kiválasztod a telefont utána a többi jön magától.
A global stabilt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!