Miért nem rezeg a telefonom?
Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy a Samsung S5230-am nem rezeg. Ha hozzáérek a képernyőhöz, ha hívnak, ha jáccok rajta általában rezeg, de most vmiért nem. A rezgés ereje 5-ösön (max) van. Megpróbáltam ki és bekapcsolni akkut kivenni és így sem jó. Vki pls segítsen :(
Előre is thx
2010. jún. 13. 16:20
1/6 anonim válasza:
Szóval egyáltalán nem rezeg vagy csak hívásoknál nem?
2/6 Jovanny válasza:
Ha rázod a kockát, akkor sem? :D Beállításoknál nincs külön rezgés KI-BE? Ha nincs, akkor vibramotor csere. Ha garis, cserélik gariban. ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Egyyáltalán nem, sztem akk csere xD
ce szerencsére garis :D
kb. hány nap egy ilyen csere?
2010. jún. 14. 08:47
4/6 Jovanny válasza:
Maga a csere kb 5 perc, a többi már a szolgáltatódon múlik. Ha direkt szervízbe viszed, akkor helyben cserélik, megvárhatod szerintem. Nokiánál nekem hangszórót cseréltek gariban 5 perc alatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Hallod, eszembe sem jutott hogy nincs beállítva, neked egyszer még Nobel-díjad lesz!
.
.
.
Am már kész Vodafonos vok és kb 5 nap volt a csere.
2010. júl. 15. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!