Nokia 5800 tulajok! A telefonom rezeg is, meg nem is. Miért?
Figyelt kérdés
Önálló életre kelt, vagy mi történik? Alapjáraton zizzen egyet, ha megnyomok valamit, de megesik, hogy egyik pillanatról a másikra megszűn rezegni. Nem mintha túl nagy jelentősége lenne, de azért érdekelne, mitől lehet ez.2010. jan. 17. 16:03
1/4 anonim válasza:
Valami érintkezési hiba?Vagy forraszhíd van a vibramotorral együtt működő alkatrész és a vibra közt.
Gyakran engedik így ki a gyárak a telót,ráadásul úgy,hogy az ő teszterjeiken át megy.
Egy forrasztós.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Csak ennyi baja legyen, akkor meg vagyok elégedve.
2010. jan. 21. 18:09
3/4 anonim válasza:
Nekem némában nem rezeg. Pedig be van állítva az üzemmódon belül, hogy rezegjen, de mégse teszi. Elég idegesítő, mert így sose tudom meg, ha hívnak. Ezért tartom mindig általánosban (persze úgy rezeg is), lehet néhány helyen kicsit bunkóság ha üvölt a teló, de leszarom.
4/4 anonim válasza:
Ja, és csomó ismerősömnek van ilyen telefonja, azoknak is ugyanezt csinálja. Valami szoftveres bug lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!