Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sg s7edge, ugy gondol egyszer...

Sg s7edge, ugy gondol egyszer hogy nincs net, es. Egyes dolgokat nem tolt be pl: Insta story ( tobb lent) help?!

Figyelt kérdés
Nos HBOgo-t sem szandekozza betölteni de csak a videokat.Mint instagrammon a stotykat azokat nem de mast igen...Ujrainditottam mar, letoroltem.nem megy

2018. ápr. 24. 21:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, ez már más régebbi Samsung modelleknél is fennállt. Ilyenkor célszerű egy jobb telefonszervízbe ellátogatni és kérni, hogy külsőleg töröljék le és telepítsék újra.

Sajnos én is találkoztam már ezzel és semmi nem volt rá megoldás. Sem android nullázás és újratelepítés, sem hibajavító programok sem diagnosztika.

Bár anno egy eléggé jártas emberrel beszéltem, aki szerint ez valószínűleg direkt van így, mivel a belső dolgok (mint proci, ram, memória, ...stb) idő után enyhén oxidálódik és korrodálódik, amit a gyártók tudnak jól és nem véletlen van a garanciáknak is maximuma. Arra tervezik a legtöbb szériát, hogy 2-3 évig jól működjön, majd 4-5 év után egyszerűen már annyira ramaty legyen, hogy cseréld le és vegyél újabbat. Gazdasági okok...

2018. ápr. 27. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!